Για προτάσεις γάμου, ζητήστε τον Tom Hanks

tom-hanks-book Grant Pollard
ΤΡΙΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ως άλλος Έρως, ο πολυαγαπημένος ηθοποιός βοήθησε ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά.

Ενώ το πολύκροτο σκάνδαλο Weinstein αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του χώρου του θεάματος, ο Tom Hanks είναι εδώ για να υπενθυμίσει πως δεν είναι όλα τόσο μαύρα και υπάρχει ελπίδα. Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός έγραψε και εξέδωσε πρόσφατα το πρώτο του βιβλίο, μια συλλογή 17 διηγημάτων με τίτλο «Uncommon Type: Some Stories» και στο πλαίσιο προώθησής του οργάνωσε μια περιοδεία.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η στάση που έκανε στο φεστιβάλ βιβλίου στο Όστιν του Τέξας είχε ένα συμβάν βγαλμένο από μια ταινία του. Ένας άνδρας, ο Ryan McFarling, προσέγγισε τον Hanks και ζήτησε τη βοήθειά του για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του Nikki Young.

Ο Hanks δεν αρνήθηκε και κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που του έκαναν για το βιβλίο του, ανακοίνωσε πως «κουράστηκε λίγο» και θα ήθελε να κάνει ο ίδιος μια ερώτηση. Αφού έβγαλε ένα χαρτάκι από την τσέπη του, εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως ο Ryan είχε κάτι να ρωτήσει την Nikki.

«Nikki, θα με παντρευτείς;» διάβασε ο Hanks που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Το συγκινημένο ζευγάρι τότε ανέβηκε πάνω στη σκηνή, με τον McFarling να γονατίζει μπροστά στην Young και να της δίνει ένα δαχτυλίδι. Ο Hanks αγκάλιασε τη Young και ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι. Όσο απασχολημένος και να είναι ο Tom Hanks, παραμένει ένας αξιαγάπητος άνθρωπος.