Από πότε οι διάσημοι σταρ νοικιάζουν Airbnb;

airbnb-diasimoi4
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Aπό τότε που άλλαξε ο τρόπος που ταξιδεύουμε και επιλέγουμε εναλλακτικές στα συμβατικά ξενοδοχεία, περιορίζοντας και τον προϋολογισμό του ταξιδιού. Τι γίνεται όμως όταν ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο επιλέγει ένα σπίτι με ιστορία; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τα χαζεύουμε και ζηλεύουμε. Να πούμε ψέματα; Μα αν δείτε τα σπίτια που έχουν νοικιάσει καιρούς οι σούπερσταρ της μουσικής βιομηχανίας, για παράδειγμα, σκέφτεσαι ότι τα σπίτια των περιοδικών και της μεγάλης οθόνης, υπάρχουν στα αλήθεια.

Οι αδερφές Kardashian, που είναι παντού πλέον, η Beyonce, η Gwyneth Paltrow, η Britney Spears προτιμούν να βρίσκουν απίστευτα σπίτια ανά τον κόσμο, ανάλογα με τον προορισμό που έχουν επιλέξει, αντί για πεντάστερα ξενοδοχεία.

Και φυσικά εκμεταλλεύονται όποιες παροχές μπορούν να έχουν, από σεφ, μέχρι χαμάμ, και από πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων μέχρι κήπο στην…ταράτσα, συντριβάνια, φοινικόδεντρα.

Και οι τιμές; Η Beyonce πλήρωσε 10.000 δολάρια το βράδυ για να έχει πισίνα στην ταράτσα στο Σαν Φρανσίσκο, με τον Justin Bieber να νοικιάζει το ίδιο σπίτι λίγο καιρό μετά. Άλλοι πάλι διαλέγουν τη θέα κι άλλοι προτιμούν να κλείνουν τρεις βίλες μαζί, για να φιλοξενούν και φίλους για τα γενέθλιά τους. Αυτή είναι ζωή…Ή μήπως όχι; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com