H Sony αντικατέστησε τον Kevin Spacey σε ολοκληρωμένη ταινία του Ridley Scott

christopher-plummer-kevin-spacey
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ξεκινούν νέα γυρίσματα με τον Christopher Plummer στο ιστορικό δράμα «All The Money In The World».

Οι συνταρακτικές καταγγελίες που γίνονται σχεδόν καθημερινά σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Kevin Spacey έχουν μεγάλες επιπτώσεις στον χώρο του θεάματος. Μετά την απόφαση του Netflix να βάλει ένα (προσωρινό;) τέλος σε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές, το «House of Cards», η Sony Pictures αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Spacey με τον Christopher Plummer στη νέα ταινία του Ridley Scott.

Michelle Williams και Mark Wahlberg πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του Ridley Scott.

Η απόφαση είναι ξαφνική και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού η ταινία «All The Money In The World» έχει ολοκληρωθεί και θα έκανε την πρεμιέρα της στο κλείσιμο του φεστιβάλ που διοργανώνει το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και ξεκινά σήμερα. Η βιογραφική ταινία έχει θέμα την απαγωγή του John Paul Getty III και ο Kevin Spacey υποδυόταν τον παππού του θύματος και μεγιστάνα των πετρελαίων, J Paul Getty.

Παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του Spacey δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, η Sony θεώρησε πως λόγω του σκανδάλου, η εμφάνιση του ηθοποιού σε αυτή μπορεί να είχε σοβαρό αντίκτυπο στις επιδόσεις του έργου στα box office. Έτσι, για να μην διακινδυνέψουν τον κόπο των υπολοίπων ηθοποιών, συνεργατών και εργαζομένων στην παραγωγή, αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη να γυριστούν εκ νέου οι σκηνές του Spacey με τον Plummer στον ρόλο.

Ο Plummer εμφανίζεται ως Ebenezer Scrooge στο «The Man Who Invented Christmas».

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Michelle Williams και ο Mark Wahlberg έχουν κληθεί για τα νέα γυρίσματα και στόχος είναι προλάβουν την προγραμματισμένη έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους. Στην Ελλάδα η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου, εκτός βέβαια εάν αλλάξει κάτι.