Νέο τηλεοπτικό δράμα με την Jennifer Aniston και τη Reese Witherspoon

aniston-witherspoon
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Apple επιχειρεί ένα δυναμικό entry στις τηλεοπτικές παραγωγές.

Οι «αδελφές» της θρυλικής σειράς «Τα φιλαράκια», η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon, πρόκειται να ξανασμίξουν στη μικρή οθόνη για λογαριασμό της Apple. Οι δυο αστέρες, σύμφωνα με άρθρο του Deadline, θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα δραματική σειρά.

Το σενάριο της νέας σειράς, η οποία δεν έχει τίτλο για την ώρα, θα επιμεληθεί ο βετεράνος του «House of Cards» Jay Carson σε συνεργασία με τον παραγωγό Michael Ellenberg. Το άρθρο αναφέρει πως η σειρά θα είναι βασισμένη στο βιβλίο «Top Of The Morning» του Brian Stelter, το οποίο εξερευνά τις ζωές των ανθρώπων που δημιουργούν τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ.

Όπως είναι φυσικό, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τους ρόλους που θα παίξουν οι Aniston και Witherspoon. Εντούτοις, η Apple φαίνεται να πιστεύει στο υλικό και τους συντελεστές, αφού έχει δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή δυο κύκλων της σειράς των δέκα επεισοδίων έκαστη.

Με τη βραβευμένη με Όσκαρ Witherspoon να έχει γνωρίσει επιτυχία στη σειρά «Big Little Lies» και την Aniston να επιχειρεί ένα δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη, η Apple θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί στα ίσα το Netflix και την Amazon.