Steve Aoki και Celine Dion τραγουδούν για τα θύματα του Λας Βέγκας

steve-aoki-celine-dion
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο μεγάλος DJ και η Καναδή superstar ερμήνευσαν και χόρεψαν μαζί μια EDM διασκευή του «My Heart Will Go On».

Όσοι παρευρέθηκαν στην φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα του Λας Βέγκας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Omnia Nightclub, είχαν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια από τις περίεργες και απροσδόκητες, ίσως, συνεργασίες των τελευταίων ετών.

Κατά τη διάρκεια του DJ set από τον Steve Aoki εμφανίστηκε η Celine Dion για μια EDM ερμηνεία του «My Heart Will Go On». Ο DJ έχει παίξει τη διασκευή του αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά είχε μαζί του την ίδια την τραγουδίστρια.

Όπως θα δείτε από το βίντεο της κοινής εμφάνισής τους, το τραγούδι ξεκινά κανονικά, με την Dion να ερμηνεύει το τεράστιο hit από το soundtrack του «Τιτανικού», ενώ ο Aoki σιγοτραγουδάει παραδίπλα. Όλα όμως αλλάζουν δραματικά με το bass drop και τον DJ να ζητά από τον κόσμο να κάνει φασαρία, δίνοντας το έναυσμα για χορό.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν γύρω στο ένα εκατομμύριο δολάρια για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την 1η Οκτωβρίου στο φεστιβάλ μουσικής Route 91 Harvest Festival. Ο 64χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης Stephen Paddock σκότωσε 59 άτομα και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλους, πυροβολώντας από τον 32ο όροφο παρακείμενου ξενοδοχείου.