H Madonna διασκευάζει (ξανά) Elliott Smith

madonna-elliott-smith
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τη νέα, ακουστική ερμηνεία του «Between The Bars» από τη βασίλισσα της pop.

Η Madonna μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια διασκευή του «Between The Bars» από τον Elliott Smith. Το κομμάτι είχε συμπεριληφθεί στο «Either/Or» του Smith που κυκλοφόρησε το 1997.

Το βίντεο της διασκευής ανέβηκε στο Twitter την Πέμπτη το πρωί και δείχνει την Madonna στο σκοτάδι να ερμηνεύει το τραγούδι με μια ακουστική κιθάρα. Όπως γράφει η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης, είναι το αγαπημένο της τραγούδι «όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται».

NPR

O Elliott Smith πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες το 2003.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna διασκευάζει το συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς το είχε ερμηνεύσει τον Σεπτέμβριο του 2013, στην πρεμιέρα τής ταινίας μικρού μήκους «secretprojectrevolution» που σκηνοθέτησε με τον Steven Klein.

Στο πλαίσιο της ταινίας, η Madonna τότε είχε αλλάξει λίγο τους στίχους του τραγουδιού, ώστε να αναφέρεται στη διαπλοκή εταιρικών και πολιτικών συμφερόντων σε σχέση με την ραγδαία άνοδο των πληθυσμών στις φυλακές των ΗΠΑ. Η ταινία είχε γίνει διαθέσιμη τότε μέσω BitTorrent, με επιπλέον υλικό και συνεντεύξεις με τους συντελεστές της.