Επιστρέφουν με νέο δίσκο οι Spice Girls το 2018

spice-girls Ian West
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ξεπεράστηκαν οι τελικά ενδοιασμοί της Victoria Beckham στις μυστικές συζητήσεις που ξεκίνησαν το καλοκαίρι.

Ένα από τα μεγαλύτερα pop φαινόμενα των 1990s, οι Spice Girls, θα επιστρέψει με νέο δίσκο και τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, τα πέντε μέλη του συγκροτήματος – Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton και Victoria Beckham – έχουν συμφωνήσει για ένα reunion το 2018.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun, τα πέντε μέλη του συγκροτήματα ξεκίνησαν μυστικές συζητήσεις για το ενδεχόμενο ενός reunion το περασμένο καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην επανένωση ήταν η Victoria, η οποία τελικά ενέδωσε και συμφώνησε με τα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls. Ανάμεσα στα σχέδιά τους είναι ένα άλμπουμ και ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, αναφέρει η πηγή.

AP

Η τελευταία εμφάνιση των Spice Girls ήταν στην φαντασμαγορική τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου του 2012.

Οι Spice Girls σχηματίστηκαν το 1994 και γρήγορα έγιναν ένα από τα μεγαλύτερα pop συγκροτήματα παγκοσμίως. Μετά από τρεις δίσκους, όμως, και αρκετές προστριβές, τα πέντε μέλη τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2000. Ανά καιρούς κυκλοφορούσαν φήμες για επανένωση και από το 2007 έχουν δώσει σποραδικά ορισμένες συναυλίες, η τελευταία εκ των οποίων ήταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.