Ολοκληρώθηκε η νέα «μεταμόρφωση» του Christian Bale

christian-bale-cheney-look
ΤΡΙΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αφού πήρε τα απαραίτητα κιλά και απέκτησε το κατάλληλο...χτένισμα, είναι έτοιμος για τον ρόλο του Dick Cheney στο «Backseat».

Έχοντας αυξήσει το βάρος και έχοντας αραιώσει τα μαλλιά του, ο Christian Bale έχει τελειοποιήσει την εμφάνισή του για την επόμενη ταινία με τίτλο «Backseat» που αφορά στη ζωή του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Dick Cheney. Ο 43χρονος ηθοποιός είναι σχεδόν αγνώριστος πια, αφού συχνά προχωρά σε δραματικές μεταμορφώσεις για τους ρόλους του.

Ο Bale εθεάθη την περασμένη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, όπου μιλούσε για το νέο γουέστερν στο οποίο συμμετέχει, το «Hostiles». Εκεί οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο παχύσαρκο look του Άγγλου ηθοποιού. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vanity Fair για τον νέο ρόλο του είχε αποκαλύψει πως καταφέρνει να πάρει τα απαραίτητα κιλά τρώγοντας «πολλές πίτες».

Από τον «Άγρυπνο» στον «Batman», 45 κιλά δρόμος.

Οι δραματικές μεταμορφώσεις του Bale ξεκίνησαν με το θρίλερ «Άγρυπνος» του 2004, όπου έριξε το βάρος του στα 54 κιλά, ενώ το επόμενο έτος πήρε τα 30 περίπου κιλά που είχε χάσει, προσθέτοντας άλλα 15 κιλά σε μυϊκή μάζα για τις ανάγκες της πρώτης ταινίας «Batman» που έκανε. Το 2010 έχασε πάλι αρκετό βάρος για τον ρόλο του στην ταινία «The Fighter», για να αποκτήσει μια κοιλίτσα στον «Οδηγό διαπλοκής» το 2013.

Ο Bale δυσκολεύτηκε να χάσει την κοιλιά που απέκτησε στον «Οδηγό διαπλοκής».

Το 2013 είχε ομολογήσει πως δεν είναι σε θέση να αλλάζει τόσο πολύ το βάρος πια. «Νόμιζα πως θα έχανα το βάρος που πήρα για το “Οδηγό διαπλοκής ”. Είπα ότι μέσα σε δυο μήνες θα το έκανα. Ήμουν στα 84 κιλά και είχα πάει στα 103. Ακόμα προσπαθώ να τα κάψω και έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες» είχε δηλώσει τότε στην USA Today.