Για απόλυτα ασφαλές τεχνητό μαύρισμα

gia-apoluta-asfales-texnito-maurisma

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ξεχάστε τους όποιους δισταγμούς είχατε ως τώρα για το solarium και χαρείτε το υγιές, μαυρισμένο δέρμα σας ακόμη και μετά το καλοκαίρι, χάρη στην απόλυτα ασφαλή τεχνολογία του Kiwi Sun στη Γλυφάδα.

Χαλαρώστε σώμα και πνεύμα βοηθώντας έτσι την επιδερμίδα σας να πάρει ένα ομοιόμορφο και βαθύ γρήγορο μαύρισμα. Αποκτήστε ένα όμορφο, υγιεινό μαύρισμα που σας κάνει όχι μόνο να δείχνετε αλλά και να αισθάνεστε sexy όλο τον χρόνο χωρίς καμία εξάρτηση από την εποχή και τον καιρό.

Οι επιδόσεις είναι άμεσα αισθητές και το αποτέλεσμα εμφανές. Απολαύστε λοιπόν το μαύρισμα, χωρίς κανένα κοκκίνισμα, στα ασφαλέστερα μηχανήματα τεχνητού μαυρίσματος, ενεργοποιώντας τη φυσική μελανίνη στον οργανισμό σας και αισθανθείτε χαλαροί, όμορφοι και sexy όλο τον χρόνο.

Στα KIWI SUN παρέχεται ένα μοναδικό περιβάλλον ευεξίας και αναζωογόνησης όπου η ποιότητα των υπηρεσιών, η αξιοπιστία και το αποτέλεσμα, συνυπάρχουν με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το περιβάλλον χαλάρωσης των KIWI SUN έχει στόχο να διασφαλίσει μέσα από την άψογη εξυπηρέτηση του επισκέπτη την απόλυτη χαλάρωση των αισθήσεων και το καλύτερο αποτέλεσμα με τη μέγιστη προστασία. Στα KIWI SUN εισάγεται η έννοια του «οργανικού μαυρίσματος» αφού η συνεχής παροχή καθαρού οξυγόνου μέσα στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζουν τη μέγιστη ευεξία του σώματος και του πνεύματος.

Η τεχνολογία των συσκευών μαυρίσματος προσώπου προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση παρέχοντας παράλληλα γρήγορο μαύρισμα χωρίς κοκκίνισμα και ρυτίδες. Οι συσκευές τεχνητού μαυρίσματος στα KIWI SUN χρησιμοποιούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας, όπως αυτές προβλέπονται από το ινστιτούτο βιοτεχνολογίας της Ε.Ε, ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους, για την ποιότητα κατασκευής τους, την αποτελεσματικότητά τους και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν.

Ο χρόνος έκθεσης σε τεχνητό μαύρισμα στα KIWI SUN δεν ξεπερνάει τα 6 λεπτά ανά συνεδρία παίρνοντας το μέγιστο, βαθύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα . Απολαύστε το χάδι και το υγιεινό μαύρισμα ενός «οργανικού μαυρίσματος», τη μοναδική εμπειρία εσωτερικής ευεξίας! Εκεί όπου οι απαιτήσεις ικανοποιούνται πριν καν εκφραστούν…

Τεχνολογία αιχμής για απόλυτη ασφάλεια

Για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας, η σειρά συσκευών τεχνητού μαυρίσματος Black Care, συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες απαιτήσεις της ΕΕ, δοκιμάζεται από το Ινστιτούτο Βιολογίας Ακτινοβολίας, και φέρει τη διεθνή σήμανση CE. Η Black Care Professional είναι εντελώς αθόρυβη για την άκρως απαραίτητη απόλυτη χαλάρωση του σώματος κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας.

Συστήνεται για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την εμπειρία του τεχνητού μαυρίσματος. Αυτή είναι η πιο αθόρυβη επαγγελματική συσκευή τεχνητού μαυρίσματος που έγινε ποτέ με αναζωογονητικό σπρέι Breeze για διατήρηση της φρεσκάδας του δέρματος.

Η Black Care Εxperience ενσωματώνει μια ειδική τεχνολογία που προετοιμάζει την επιδερμίδα για φυσικό μαύρισμα αντίστοιχο με αυτό των ηλιακών ακτινών, πριν από τη χρήση του σολάριουμ. Με τεχνολογία υπέρυθρων ακτινών το δέρμα ζεσταίνεται και ανοίγουν οι πόροι ώστε το μαύρισμα να είναι βαθύτερο, να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και η επιδερμίδα να παραμένει λαμπερή.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτοξινώνει, μειώνει το βάρος, μειώνει την κυτταρίτιδα, αυξάνει τη δύναμη αντοχής και δυναμώνει το σώμα. Να σημειωθεί, πως πρόκειται για το μόνο solarium που λόγω της τεχνολογίας υπερύθρων δεν αφήνει «λευκά σημεία» στην επιδερμίδα. Η Black Care Εxtreme απευθύνεται στους λάτρεις του λαμπερού μπρούτζινου χρώματος που διαρκεί.

Η μοναδική συσκευή που έχει ενσωματώσει 79 λάμπες νέας γενιάς και προστατεύει την επιδερμίδα από οποιονδήποτε ερεθισμό, χάρη στα ειδικά φίλτρα προστασίας που χρησιμοποιεί. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό αφού από την πρώτη κιόλας συνεδρία τα αποτελέσματα είναι ορατά. Η τεχνολογία των μηχανημάτων Extreme έχει σαν αποτέλεσμα την μέγιστη παραγωγή βιταμίνης D και ασβεστίου από τον οργανισμό μας, με συνέπεια την τόνωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και την καλή φυσική κατάσταση.

Η συσκευή Black Care Natural Aqua Tan (UV free) είναι η μοναδική συσκευή βιολογικού μαυρίσματος στον κόσμο. Ότι πιο νέο και «φυσικό» κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά τεχνητού μαυρίσματος. Ελλειπτικός θάλαμος με αυτόματο αερογράφο που διασφαλίζει την ατομικότητα του επισκέπτη και το μέγιστο υγιεινό φυσικό μαύρισμα μέσα σε 4 λεπτά!

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα φιαλίδιο που περιέχει εκχυλίσματα ζαχαρότευτλων, μπαμπού και aloe vera που βοηθά στην ενεργοποίηση της φυσικής μας μελανίνης δίνοντας στην επιδερμίδα μας το γλυκό άρωμα της ζάχαρης και την απαλότητα της αλόης. Το μαύρισμα επέρχεται σταδιακά και με εντελώς φυσικό τρόπο και διατηρείται στο μέγιστο για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Πληροφορίες: Kiwi Sun, Α. Μεταξά και Γρηγορίου Λαμπράκη 21 (2ος όροφος), Γλυφάδα, τηλ: 210-89.45.090, www.blackcare.gr , e-mail: [email protected] .