Όταν η μόδα γίνεται…Twinset

moda
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Bρέθηκα στα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ Twinset στην Αθήνα, στο Golden Hall, τη Δευτέρα το βράδυ. Για να δω και μια άλλη άποψη του στιλ…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Φανταστείτε ένα κόκκινο χαλί μέσα σε ένα πολυκατάστημα, ακριβώς έξω από την βιτρίνα του Twinset. Γυναίκες, κυρίως, όλων των ηλικιών, με τις κόρες τους, με φίλες, με τους συντρόφους τους, μπαινοβγαίνουν αμήχανα, ψωνίζοντας φορέματα σε άνιμαλ-πριντ μοτίβο, φορέματα με παγέτες και διαφάνεια, μπουφάν με πέρλες, γούνινες λεπτομέρειες, πανωφόρια, εμπριμέ, χειμωνιάτικα, θηλυκά.

Και ξαφνικά αρχίζει ανάμεσά μας μια επίδειξη μόδας, με οικεία μοντέλα και λιγότερο γνωστά, με παγέτες σε κίνηση, χριστουγεννιάτικες προτάσεις, ακόμη και τη «στολή» της Σταχτοπούτας.

Μαύρες αρβύλες και σιφόν φουστάνια, οριζόντιες ρίγες και μαύρες εμμονές, διαφάνειες και γήινες αντανακλάσεις, σε μια συλλογή που ακροβατεί ανάμεσα στο πρετ-α-πορτέ και τη μόδα του δρόμου. 

Η λογική είναι ότι η μονοχρωμία είναι βαρετή, σημασία έχει να περνάμε καλά και να μπορούμε να υποστηρίζουμε με πάθος τις επιλογές μας. Και ειδικά όταν η μόδα κυκλοφορεί ανάμεσα μας εις διπλούν, σε συσκευασία  Τwinσet,  τότε μπορώ να καταλάβω, γιατί στα εγκαίνια στο Golden Hall συνυπήρχαν γυναίκες όπως η Άντζελα Γκερέκου και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ή, όταν η υποκριτική συναντά την πολιτική και την απόλυτη μόδα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com