Ο Ben Affleck ψάχνει μια «κομψή και cool» έξοδο διαφυγής από τον Batman

batman-v-superman-superman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Συνεχίζει να αμφιταλαντεύεται για τον μέλλον του ως «Σκοτεινός Ιππότης» και βάζει φωτιές με τις δηλώσεις του.

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, μάλλον υπάρχει φωτιά και αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση του Ben Affleck. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει εκφράσει τους ενδοιασμούς του για τον ρόλο του Batman, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία της επερχόμενης ταινίας με τον «Σκοτεινό Ιππότη».

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη, ο Affleck φέρεται να «σκέφτεται» να παίξει στην ταινία «The Batman», την οποία θα σκηνοθετήσει τελικά ο Matt Reeves, αντί να επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του. Το αναλυτικό άρθρο της USA Today αναφέρει πως ο Affleck συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να παίζει τον υπερήρωα «για πάντα» και ότι ψάχνει για έναν «κομψό και cool τρόπο» να απεμπλακεί από τον ρόλο του Batman.

O Affleck εμφανίζεται ως Batman στην ταινία «Justice League» με όλους τους άλλους υπερήρωες της DC, αλλά το μέλλον του στον ρόλο είναι αβέβαιο.

Όπως είναι λογικό, οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές τού «Σκοτεινού Ιππότη» της DC, αφού βλέπουν σταδιακά τον Affleck να αποστασιοποιείται από τον ρόλο. Αρχικά, ο Affleck είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα άφηνε τον ρόλο μετά την ταινία που θα σκηνοθετούσε. Οι φήμες έγιναν πιο έντονες όταν ο διάδοχος στη σκηνοθεσία της ταινίας, Matt Reeves, αποφάσισε να γράψει από την αρχή το σενάριο που είχε ετοιμάσει ο Affleck.

Ακόμα και η ίδια η Warner Bros έψαχνε για έναν «κομψό» τρόπο να αφαιρέσει τον ηθοποιό από μελλοντικές ταινίες. Επειδή όμως η συγκεκριμένη ιστορία φαίνεται πως είναι αρκετά πολύπλοκη, ο ίδιος ο ηθοποιός έχει σχολιάσει πως ο ρόλος του Batman είναι «ο καλύτερος στον κόσμο», υπονοώντας πως δεν έχει διάθεση να τα παρατήσει.