Μετά τον Bond και οι Βρετανοί πρίγκηπες υπέρ της νέας «Αυτοκρατορίας»

star-wars-first-order-stormtroopers
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο πρίγκηπες William και Harry θα ταξιδέψουν σε έναν μακρινό γαλαξία για να αντιμετωπίσουν τους Skywalkers.

Το πολυαναμενόμενο όγδοο επεισόδιο του «Ο Πόλεμος των Άστρων», το «Star Wars: The Last Jedi» θα κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο και σιγά σιγά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη περιπέτεια των Skywalkers. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, οι πρίγκηπες William και Harry θα εμφανιστούν στη νέα ταινία.

Οι δυο βασιλικοί διάδοχοι θα παίξουν δυο stormtroopers στην πλευρά του «Πρώτου Τάγματος», που δημιουργήθηκε από τα απομεινάρια της Αυτοκρατορίας των Darth Sidious (Palpatine) και Darth Vader. Οι δυο «βασιλικοί» stormtroopers θα φυλάνε τον Finn, τον οποίο ενσαρκώνει ο John Boyega, ενώ στην ταινία θα εμφανιστούν σε αντίστοιχους ρόλους ο τραγουδιστής Gary Barlow και ο Tom Hardy.

Η νέα  ταινία κυκλοφορεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι «έκτακτες» εμφανίσεις στις ταινίες της νέας τριλογίας του «Ο Πόλεμος των Άστρων» δεν είναι καινούριο φαινόμενο, αφού στο έβδομο επεισόδιο είχαν εμφανιστεί τόσο ο Simon Pegg στον ρόλο του Unkar Plutt, όσο και ο Daniel Craig. Ο σύγχρονος Μποντ είχε παίξει τον ρόλο ενός ανώνυμου stormtrooper τον οποίο η Rey καταφέρνει να ξεγελάσει με επιτυχία, χρησιμοποιώντας τη Δύναμη για πρώτη φορά.

Στο «Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά» εμφανίστηκαν επίσης ο Thomas Brodie-Sangster του «Game of Thrones» στον ρόλο αξιωματικού του Πρώτου Τάγματος, η Harriet Walter του «Ο Πύργος του Ντάουντον» στον ρόλο του γιατρού που περιθάλπει τον Chewbacca ενώ o Kevin Smith έδωσε την φωνή του σε διάφορους χαρακτήρες.