Παίρνουμε μια ιδέα από την επόμενη ταινία του Tarantino

tarantino
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο περιζήτητος σκηνοθέτης τελικά έφτασε σε συμφωνία με την Sony μετά το διαζύγιο του με την Weinstein Company.

Ο Quentin Tarantino βρήκε τελικά καινούρια εργασιακή στέγη στηSony, μετά από διαπραγματεύσεις που είχε με τα μεγάλα στούντιο του Χόλυγουντ για την παραγωγή της επόμενης ταινίας του, η οποία θα αναφέρεται στους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson το 1969.

Μετά λοιπόν τη συμφωνία του Tarantino με τη Sony, μπορεί να συνεχίσει τις συζητήσεις με τους Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Samuel L. Jackson και Tom Cruise, για να παίξουν στην ταινία. Στόχος του Tarantino είναι να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον ερχόμενο Ιούνιο, ώστε η ταινία να κυκλοφορήσει το 2019.

AP

Ο Charles Manson πέθανε στην φυλακή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στην ηλικία των 83 ετών.

Ο σκηνοθέτης έχει τονίσει πως η ταινία δεν θα εστιάζει στους φόνους που διέπραξε η «οικογένεια» του Manson. Σύμφωνα με άρθρο του Vanity Fair, η ταινία διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες, το καλοκαίρι του 1969, με κεντρικό χαρακτήρα έναν τηλεοπτικό ηθοποιό με μια πετυχημένη σειρά ο οποίος προσπαθεί να μεταπηδήσει στην μεγάλη οθόνη.

Μαζί του είναι ο κολλητός του και stunt double, ο οποίος έχει την ίδια επιθυμία. Οι φόνοι που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Manson, σημειώνει το άρθρο, βρίσκονται στο φόντο της κεντρικής ιστορίας.