Είναι η Paris Hilton εφευρέτρια της selfie;

paris-hilton-selfie
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως τράβηξε την «πρώτη selfie» πριν από 11 χρόνια με την Britney Spears.

Έχοντας ανακοινώσει και επίσημα την επιστροφή της στη δισκογραφία με έναν νέο ήχο, η Paris Hilton γιόρτασε τα 11 χρόνια από την πρώτη selfie που τράβηξε με τη φίλη της, Britney Spears, σε ένα πάρτι.

Σύμφωνα με την Hilton, μαζί με τη φίλη της εφηύραν τηselfie στις 19 Νοεμβρίου 2006, όταν έβγαλαν μαζί μια φωτογραφία, στρέφοντας την κάμερα προς τον εαυτό τους, αντί να τη δώσουν σε κάποιον άλλο. Προς απόδειξη την «παγκόσμιας πρωτιάς» της, η Hilton ανέβασε στο Twitter δυο από τις φωτογραφίες που έβγαλε εκείνο το βράδυ.

Εκείνη την εποχή, τόσο η Hilton όσο και η Spears βρίσκονταν σε μεταβατικά στάδια ως προς την καριέρα τους. H μεν Hilton είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο, αλλά λίγους μήνες αργότερα συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και έχασε το δίπλωμα οδήγησης. H δε Spears απέκτησε το πρώτο της παιδί εκείνη την περίοδο και αντιμετώπισε την δημόσια κατακραυγή όταν φωτογραφήθηκε να οδηγεί με το μωρό στα πόδια της, ενώ λίγο αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην back-up χορευτή, Keven Federline.