Μετά τον Ben Affleck ο Jake Gyllenhaal;

Jake-gyllenhaal-ben-affleck-fixed
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Warner Bros φέρεται να έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του Affleck και ψάχνει για τον νέο Batman.

Τον τελευταίο καιρό, ο Ben Affleck έχει εκφράσει αρκετές φορές τους ενδοιασμούς του αναφορικά με τον ρόλο του Batman, σε σημείο μάλιστα που υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί από έναν άλλο ηθοποιό. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Jake Gyllenhaal να είναι το πρώτο φαβορί σε περίπτωση που ο Affleck τελικά τα παρατήσει.

Παρά το hype, το «Batman v Superman» ήταν μια τεράστια αποτυχία για την Warner Bros.

Δημοσιογράφος του Collider ισχυρίζεται πως ο Gyllenhaal συναντήθηκε πρόσφατα με τον σκηνοθέτη της ταινίας «The Batman» την οποία σκηνοθετεί ο Matt Reeves. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Gyllenhaal συζήτησε το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια το άρθρο, η απόφαση να αλλάξει ο Batman πάρθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε για να μην επηρεαστεί αρνητικά από τη δημοσιότητα η νέα ταινία «Justice League», όπου ο Affleck εμφανίζεται για τελευταία, ίσως, φορά ως Batman.

Το «Justice League» ενδέχεται να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Affleck ως Batman.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Gyllenhaal, ο οποίος είχε κάνει δοκιμαστικό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Batman Begins», που πήγε τελικά στον Christian Bale, έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν νομίζω πως θα ταίριαζα εκεί. Όσο μεγαλώνω με ενδιαφέρει λιγότερο να με δει ο κόσμος και περισσότερο να κάνω αυτό που κάνω. Μπορεί να αρέσει ή όχι. Για αυτό είμαι εδώ» είχε δηλώσει το περασμένο έτος στην Metro.