Σε συζητήσεις Jude Law και Marvel για την «Captain Marvel»

Jude-law Andy Kropa
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι υποψήφιος για να υποδυθεί τον μέντορα της υπερηρωίδας που θα ενσαρκώσει η Brie Larson.

Ο Jude Law το έχει γυρίσει τελευταία στις ταινίες φαντασίας, και μετά την εμφάνισή του στον μαγικό κόσμο του Harry Potter στον ρόλο του νεαρού Άλμπους Ντάμπλντορ, ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται κοντά σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στην ταινία της Marvel για την «Captain Marvel».

Η Brie Larson θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ενσαρκώνοντας την Carol Danvers, μια έμπειρη πιλότο της οποίας το DNA μπλέκεται με αυτό του Mar-Vell, ενός πολεμιστή των εξωγήινων Kree. Η Danvers τότε αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις και γίνεται ένας από τους πιο δυνατούς υπερήρωες στο πάνθεον της Marvel.

Οι συζητήσεις με τον Law δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο ηθοποιός προορίζεται για τον ρόλο του Doctor Walter Lawson (την «γήινη» ταυτότητα του Mar-Vell), δηλαδή του μέντορα της Danvers καθώς η ίδια ανακαλύπτει σιγά σιγά τις νέες δυνάμεις της.

Marvel

Η στολή της Captain Marvel θα έχει ορισμένες ομοιότητες με την στολή του Captain America των Avengers.

Στην «Captain Marvel» αναμένονται να εμφανιστούν επίσης ο Samuel L. Jackson στον ρόλο του Nick Fury, ο οποίος θα έχει και τα δυο του μάτια, αφού η ταινία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990, πολύ πριν τα γεγονότα των «Avengers». Στον ρόλο του «κακού» (το οποίου ο χαρακτήρας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα) θα εμφανιστεί ο Ben Mendelsohn. Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Μάρτιο του 2019.