Έφτασε η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν της Beyoncé

beyonce-jay
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Queen Bey έβαλε τη σφραγίδα της στα πάντα, από ευφάνταστα μπλουζάκια και άσχημα φούτερ, μέχρι θήκες για iPhone και στολίδια για το δέντρο.

Καθώς ο Νοέμβριος σιγά σιγά μας αποχαιρετά και το κρύο αρχίζει να γίνεται πιο έντονο, ο κόσμος του θεάματος μπαίνει με τη σειρά του σε εορταστικό κλίμα. Επειδή λοιπόν δεν είμαστε όλοι το ίδιο καλοί στο να επιλέγουμε δώρα, η Beyoncé παρουσίασε τηννέα της κολεξιόν στο πνεύμα των καιρών.

Beyonce.com

Για 40 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε ένα λευκό μπλουζάκι με στάμπα την εορταστική Queen Bey να φορά κέρατα ταράνδου. Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο του 2016, η τραγουδίστρια «αποκαλύπτει» με τα δάχτυλά της πως έρχονται τα δίδυμα αλλά οι αγγλομαθείς μπορεί να ερμηνεύσουν την χειρονομία διαφορετικά.

Beyonce.com

Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας τα «άσχημα» χριστουγεννιάτικα φούτερ, οπότε, με μόλις 45 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε ένα κόκκινο με στίχους του Jay-Z σε pixel αισθητική, ενώ στα 55 δολάρια κοστολογείται το μωβ φούτερ με απλές, εορταστικές ευχές και αναφορές σε meme.

Beyonce.com

Στην ίδια σειρά υπάρχουν κι άλλα πολλά σχέδια, με αντίστοιχα μηνύματα. Εάν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο από όλα τα φούτερ συνοψίζουν τον «πνεύμα» της εποχής και της σειράς, η Beyoncé έχει ένα λιτό σχέδιο, όνομα και πράγμα, σε μαύρο και ροζ χρώμα.

Beyonce.com

Πέραν όμως του ντυσίματος των θαυμαστών της, η Queen Bey έχει ετοιμάσει και μια σειρά στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι. Στην κολεξιόν υπάρχουν οι απαραίτητες μπάλες σε διάφορα σχέδια για το δέντρο, καθώς και το χαρτί για να τυλίξετε τα δώρα σας. Εάν λοιπόν είστε θαυμαστής της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ή έχετε έναν στη ζωή σας, η Beyoncé σας έχει καλύψει για φέτος.