Τέρμα οι γραπτές συνεντεύξεις για τον Morrissey

morrissey-2
ΤΡΙΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Θεωρεί πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του αναφορικά με τον Kevin Spacey και τησεξουαλική παρενόχληση.

Ο Morrissey ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει ξανά άλλη γραπτή συνέντευξη, λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τον Kevin Spacey. Σχολιάζοντας τις σοβαρότατες καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του ηθοποιού, ο πρώην τραγουδιστής των Smiths εκτίμησε πως ο Spacey δέχεται «αναίτιο πόλεμο».

Στη συνέντευξη που είχε δώσε στην γερμανική Der Spiegel, ο Morrissey φαίνεται να εκφράζει αμφιβολίες για τις καταγγελίες του Anthony Rapp, θεωρώντας πως ο 14χρονος – τότε – ηθοποιός θα έπρεπε να είναι «υποψιασμένος» για τις προθέσεις του 26χρονου Spacey.

#moztour2017 #morrissey

A post shared by Robin (@robindabank) on

Σε δεύτερη συνέντευξη που έδωσε στους Times, ο Morrissey ισχυρίστηκε πως η σεξουαλική παρενόχληση ενδέχεται να είναι μια «αξιολύπητη απόπειρα φλερτ». Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί, ο Βρετανός τραγουδιστής δήλωσε πως η σεξουαλική παρενόχληση είναι μεν «τρομακτική», αλλά έχει χαθεί το μέτρο. Έσπευσε πάντως να διευκρινίσει πως δεν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Σικάγο το περασμένο Σάββατο, ο Morrissey αναφέρθηκε στην επίμαχη συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική εφημερίδα και ισχυρίστηκε πως δεν έχει κάνει τα συγκεκριμένα σχόλια για τον Spacey. «Είναι η τελευταία έντυπη συνέντευξη που κάνω ποτέ. Εκτός αν δείτε τις λέξεις να σχηματίζονται στο στόμα μου και δείτε ή ακούσετε τις λέξεις να βγαίνουν από το στόμα μου, σας παρακαλώ, εάν δεν το δείτε, δεν τις είπα» ξεκαθάρισε ο Morrissey επί σκηνής.