Η Jennifer Lawrence εξηγεί γιατί είναι αγενής με τους θαυμαστές της

Jennifer-lawrence Richard Shotwell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη δημοσιότητα και για τον χωρισμό της από το Darren Aronofsky.

Σε μια συζήτηση με τον Adam Sandler, η Jennifer Lawrence παραδέχτηκε πως συμπεριφέρεται με αγένεια στους θαυμαστές της επίτηδες, καθώς πολλές φορές δε σέβονται την ιδιωτικότητάτης. Όταν έγινε διάσημη, συνειδητοποίησε πως ο μόνος τρόπος για να αμυνθεί είναι να γίνει αγενής.

Τότε η 27χρονη ηθοποιός έδειξε στον Sandler το ψυχρό βλέμμα που επιστρατεύει όποτε την προσεγγίζουν θαυμαστές της σε προσωπικές της στιγμές, κάτι το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Συχνά βγάζει για βόλτα τον σκύλο της στο Central Park με την καλή της φίλη Amy Schumer, όπου και συχνά πρέπει να συμπεριφέρεται με αγένεια σε όσους τις πλησιάζουν για αυτόγραφα και κουβέντα.

Invision/AP / Chris Pizzello

Όπως η Lawrence, έτσι και ο Adam Sandler έχει στρατηγική για να αποφεύγει ενοχλητικούς θαυμαστές στην ιδιωτική του ζωή.

Αντίστοιχα «παράπονα» για την ενοχλητική συμπεριφορά των θαυμαστών του έκανε και ο Sandler. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως όταν βρίσκεται σε κάποιο εστιατόριο, πολλές φορές θαυμαστές του θα κάτσουν δίπλα του για να πιάσουν κουβέντα. Όταν του ζητήσουν να βγουν φωτογραφία, ο κωμικός ηθοποιός πάντα απαντά αφοπλιστικά: «Δεν την θέλεις». Εάν επιμείνει ο θαυμαστής, ο Sandler τον ρωτά τι θα την κάνει και κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση.

Παράλληλα με τα προβλήματά της με την ανεπιθύμητη δημοσιότητα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως οι κριτικές της ταινίας «μητέρα!» ευθύνονταν, σε ένα βαθμό, για την λήξη της σχέσης της με τον σκηνοθέτη, Darren Aronofsky. Το ζευγάρι βρισκόταν μαζί σε περιοδεία για την προώθηση της ταινίας η οποία δίχασε κριτικούς και κοινό, κάτι το οποίο προκάλεσε προστριβή ανάμεσά τους.

Invision/AP / Greg Allen

H σχέση των Jennifer Lawrence και Darren Aronofsky κράτησε περίπου ένα χρόνο.

«Όταν γυρνούσα στο ξενοδοχείο, το τελευταίο πράγμα το οποίο ήθελα να συζητήσω ή να σκεφτώ ήταν η ταινία. Εκείνος επιστρέφει από την περιοδεία και το μόνο που θέλει να κάνει είναι να μιλά για αυτή και το καταλαβαίνω. Είναι το μωρό του, το έγραψε, το οραματίστηκε, το σκηνοθέτησε. Εγώ έκανα διπλή βάρδια προσπαθώντας να είμαι υποστηρικτική σύντροφος, ενώ παράλληλα αναρωτιόμουν “μα το Θεό, μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την ταινία για ένα δευτερόλεπτο;”» δήλωσε χαρακτηριστικά η Lawrence.

Τα προβλήματα άρχισαν να διογκώνονται όταν ο Aronofsky ξεκίνησε να της διαβάζει κριτικές για την ταινία, κάτι το οποίο χαρακτήρισε «ανθυγιεινό», προσθέτοντας πως αποφεύγει να το κάνει, γιατί την βάζει σε θέση άμυνας. «Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να φανώ σε μια συνέντευξη πως υπερασπίζομαι αυτό που κάνουμε. Είναι υπέροχο αυτό που κάναμε. Ορισμένοι άνθρωποι το μισούν και αυτοί που το μισούν, πραγματικά το μισούν. Αλλά δεν είναι τίποτα που αξίζει να υποστηρίξεις και εάν διαβάσω μια αρνητική κριτική, απλά μπαίνω σε αμυντική στάση».