Ο Jay-Z παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως απάτησε την Beyoncé

Jay-z
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η απόφαση του να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια τον βοήθησε να μεγαλώσει και να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Μετά από πολλές φήμες και νύξεις σε τραγούδια, ο Jay-Z ομολόγησε πως έχει απατήσει την Beyoncé, λέγοντας πως η τάση του να «κλείνεται συναισθηματικά» τον οδήγησε στην απιστία. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο ράπερ επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες φήμες, ενώ στην ίδια συνέντευξη για τους New York Times, αναφέρθηκε στη θεραπεία που τον έχει βοηθήσει.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Dean Baquet, ο Jay-Z αναφέρθηκε στην ανατροφή του και στο πώς μεγάλωσε φορώντας το προσωπείο ενός «σκληρού ανθρώπου». «Κλείνεις όλα τα συναισθήματα, οπότε δεν έχεις επαφή. Στην περίπτωσή μου πήγε βαθιά και τότε όλα πήραν τον δρόμο τους: απιστία».

Συνεχίζοντας, ο Jay-Z εξήγησε πως ξεκίνησε θεραπεία, η οποία τον βοήθησε να μεγαλώσει «τόσο πολύ», καθώς και να μπορέσει να βγει από τησυναισθηματική απομόνωση. Αυτή η εξέλιξη τον βοήθησε να κατανοήσει περισσότερο τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του. «Συνειδητοποιείς πως εάν κάποιος συμπεριφερθεί ρατσιστικά απέναντί σου, δεν γίνεται για σένα. Είναι η ανατροφή του και τι του συνέβη που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο» τόνισε ο Jay-Z.

Αναφορικά με την απόφασή του και της Beyoncé να λύσουν τα προβλήματά τους αντί να χωρίσουν, ο Jay-Z εξήγησε πως «το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βλέπεις στο πρόσωπο κάποιου τον πόνο που προκάλεσες και μετά να πρέπει να το αντιμετωπίσεις ο ίδιος» συμπληρώνοντας πως «οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουν. Δεν θέλουν να δουν μέσα τους και φεύγουν».

Παράλληλα, ο ράπερ αποκάλυψε πως αρχικά το ζεύγος είχε προγραμματίσει να γράψει και να κυκλοφορήσει έναν συνεργατικό δίσκο, κάτι το οποίο τελικά  δεν έγινε και έβγαλαν χωριστούς δίσκους, το «4:44» και το «Lemonade». Ο ίδιος χαρακτήρισε τη δημιουργική διαδικασία «σχεδόν σαν μια θεραπευτική συνεδρία».

«Βρισκόμασταν στο μάτι του κυκλώνα, αλλά το καλύτερο μέρος είναι ακριβώς στην μέση του πόνου. Εκεί καθόμασταν και ήταν άβολα. Είχαμε πολλές συζητήσεις. Ήμουν πολύ περήφανος για τη μουσική που έκανε και αυτή πολύ περήφανη για την τέχνη που κυκλοφόρησα. Στο τέλος της ημέρας, έχουμε έναν υγιή σεβασμό ο ένας για την τέχνη του άλλου. Νομίζω πως είναι υπέροχη» κατέληξε ο Jay-Z.