Δεν σεβάστηκαν τις επιθυμίες του Prince στο Paisley Park

prince Stephen Chernin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κατατέθηκε αίτηση για πώληση αλκοόλ στους χώρους του μουσείου, παρά το γεγονός ότι ο Prince το είχε απαγορεύσει ρητά στο σπίτι.

Το σπίτι και στούντιο ηχογραφήσεων του Prince στο Paisley Park έχει ανοίξει στο κοινό και λειτουργεί ως μουσείο, ένα χρόνο μετά τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη. Εκτός από ξεναγήσεις, ο χώρος προσφέρεται για δημόσιες εκδηλώσεις, από φεστιβάλ μουσικής, όπως είχε γίνει εις μνήμη του Prince, μέχρι ένα πάρτι αφιερωμένο στο επερχόμενο Super Bowl.

Το σπίτι του Prince στο Paisley Park λειτουργεί πλέον ως μουσείο.

Όπως αποκαλύπτει ένα δημοσίευμα του Page Six, το πάρτι για τον αγώνα αμερικάνικου ποδοσφαίρου είναι λίγο «προβληματικό», αφού η διοίκηση του Paisley Park έχει καταθέσει αίτηση για ειδική άδεια, ώστε να μπορεί να πουλάει αλκοόλ στους χώρους του. Η κίνηση μάλιστα προκάλεσε αντιδράσεις στους θαυμαστές του Prince, ο οποίος όσο ζούσε είχε απαγορεύσει ρητά το αλκοόλ από τις εκδηλώσεις στο Paisley Park. Εκτός από το αλκοόλ, ο Prince είχε απαγορεύσει το κρέας και τα κινητά τηλέφωνα.

Ο δήμαρχος της πόλης Chanhassen, Denny Laufenberger, σχολίασε πως δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας πως η δημόσια ασφάλεια είναι μέγιστη προτεραιότητα. Το συμβούλιο θα λάβει την απόφασή του στις 11 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε το κοινό θα μπορεί να καταθέτει τις απόψεις ή ενστάσεις του.

Οι θαυμαστές του Prince πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει τον δικό τους αγώνα κατά της αίτησης, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την κατάφορη προσβολή των αξιών και επιθυμιών του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.