Το «Mindhunter» ανανεώνει το ραντεβού του για το 2018

mindhunter-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο David Fincher κάνει λόγο για δραματικές αλλαγές στον δεύτερο κύκλο της εθιστικής σειράς του Netflix.

Δεδομένης της εξαιρετικής ανταπόκρισης, τόσο του κοινού όσο και των κριτικών, θα ήταν σχεδόν απίθανο να μην κυκλοφορήσει ένας δεύτερος κύκλος της σειράς «Mindhunter», που δημιούργησε ο Joe Penhall υπό την αιγίδα του David Fincher. Έτσι λοιπόν, το Netflix επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και οι φανς της σειρά θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit» των John Douglas και Mark Olshaker και παρουσιάζει τις έρευνες μιας ομάδας του FBI για τον εντοπισμό διαβόητων δολοφόνων και βιαστών. Το βιβλίο με τη σειρά του είναι βασισμένο στις πραγματικές εμπειρίες του Douglas από την περίοδο που δούλευε στο FBI.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή The Frame, ο Fincher αναφέρθηκε στην κατεύθυνση που θα πάρει η σειρά στον δεύτερο κύκλο της: «Την επόμενη χρονιά εξετάζουμε τις δολοφονίες παιδιών στην Ατλάντα, οπότε θα έχουμε περισσότερη αφροαμερικάνικη μουσική, το οποίο είναι ωραίο. Η μουσική θα εξελιχθεί. Είναι σχεδιασμένη για να στηρίζει το περιεχόμενο αλλά και τις ριζικές αλλαγές ανάμεσα στους κύκλους».

Τα σχόλια του Fincher αφήνουν υπονοούμενα πως οι αλλαγές στον δεύτερο κύκλο ενδέχεται να είναι δραστικές και να μην περιορίζονται μονάχα στη θεματολογία, αλλά πιθανότατα και στο καστ. Στον πρώτο κύκλο της σειράς πρωταγωνίστησαν οι Jonathan Groff, Holt McCallany και Anna Torv.