Τον Αύγουστο του 2019 έρχεται η νέα ταινία του Quentin Tarantino

quentin-tarantino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η πρεμιέρα της ένατης ταινίας του έχει προγραμματιστεί για την 50ή επέτειο των φόνων που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson.

Μπορεί ο Quentin Tarantino να υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους πως η ένατη ταινία του δεν θα έχει θέμα τη ζωή του Charles Manson, αλλά η Sony ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019. Στην ταινία αναμένεται να εμφανιστούν ηθοποιοί όπως ο Samuel L. Jackson, ο Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio.

AP

Οι Susan Atkins, Patricia Krenwinkel και Leslie Van Houten καταδικάστηκαν για την συμμετοχή τους στον φόνο των Leno και Rosemary LaBianca.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σημαδιακή, αφού οι φόνοι έγιναν μέσα σε τρεις μέρες, ξεκινώντας στις 8 Αυγούστου – όταν δολοφονήθηκαν η Sharon Tate και άλλα πέντε άτομα, ενώ στις 9 Αυγούστου η «οικογένεια» του Manson δολοφόνησαν τον Leno και την Rosemary LaBianca. Ο ίδιος ο Manson μάλιστα είχε οδηγήσει προσωπικά τα μέλη της οικογένειας στο σπίτι των LaBianca και τους βοήθησε στους φόνους.

AP

O Manson πέθανε στην φυλακή τον Νοέμβριο του 2017.

Η Sony απέκτησε τα δικαιώματα για την ταινία τον περασμένο μόλις μήνα, αφού ο Tarantino έλυσε το συμβόλαιό του με την εταιρεία παραγωγής του Harvey Weinstein. Παρά τις πληροφορίες και φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το καστ και την υπόθεση, ο Tarantino έχει τονίσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις πως η ταινία δεν θα εστιάζει στον Manson, αλλά θα εξετάζει τις γενικότερες συγκρούσεις και το χάος το 1969.