Έρχεται η ώρα της Claire Underwood στο «House of Cards»

house-of-cards-claire-underwood-stare
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τελικά η λύση που βρήκαν οι σεναριογράφοι της σειράς του Netflix ήταν σχετικά εύκολη.

Οι σοκαριστικές καταγγελίες αναφορικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Kevin Spacey είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει ο ηθοποιός το συμβόλαιο του με το Netflix, ενώ η τύχη τ;hς πολυβραβευμένης σειράς «House of Cards» στην οποία πρωταγωνιστούσε βρισκόταν στο αέρα.

Ένας πρόεδρος φεύγει, ένας άλλος έρχεται.

Αρχικά τα γυρίσματα του έκτου και τελευταίου κύκλου της σειράς διακόπηκαν προσωρινά, με τις φήμες να κάνουν λόγο για οριστικό τέλος στη σειρά – πώς άλλωστε θα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Frank Underwood που ενσάρκωσε o Spacey;

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως το Netflix σκοπεύει να ξεκινήσει σύντομα ξανά τα γυρίσματα σειράς, με τους σεναριογράφους να δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς για να βρουν λύση. Όπως φαίνεται, η λύση βρέθηκε και δεν είναι άλλη από την Claire Underwood.

Άλλωστε, στο τέλος του πέμπτου κύκλου η Claire (την οποία υποδύεται η Robin Wright) γίνεται η ίδια πρόεδρος των ΗΠΑ και μάλιστα μονολογεί στην κάμερα «είναι η σειρά μου». Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι σεναριογράφοι είναι να βρουν έναν τρόπο να «ξεφορτωθούν» τον Frank εκτός σκηνής. Από εκεί και πέρα μπορούν να συνεχίσουν εστιάζοντας στον απόηχό του.