Υπομονή μέχρι το 2019 για τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones»

game-of-thrones-sansa-stark
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η επιβεβαίωση ήρθε από την «Sansa Stark» σε μια συνέντευξη για την επική σειρά φαντασίας του HBO και τα μελλοντικά σχέδιά της.

Ο χειμώνας μπορεί να είναι ήδη εδώ, αλλά ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» αργεί ακόμα και δεν θα έρθει μέχρι το 2019. Την αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς έκανε η πρωταγωνίστρια, Sophie Turner, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Variety.

Στην συνέντευξη η «Sansa Stark» μίλησε για το πώς νιώθει γενικότερα για το τέλος της σειράς, καθώς και για τον αποχαιρετισμό στον επί χρόνια συμπρωταγωνιστή της, Aiden Gillen (Littlefinger), μετά το τέλος του έβδομου κύκλου. «Ο αποχαιρετισμός ήταν αρκετά δύσκολος, ιδιαίτερα επειδή η ζωή μιμείται την τέχνη κατά έναν τρόπο, επειδή ήταν επίσης ο μέντοράς μου. Έμαθα τόσα πολλά από αυτό βλέποντας τον να υποδύεται. Ήταν ένας περίεργος παραλληλισμός και ένα πολύ συγκινητικό πράγμα για όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά η Turner.

Η Sansa Stark θα δυσκολευτεί χωρίς τον Littlefinger στο πλάι της.

Όταν ρωτήθηκε πώς θα τα καταφέρει η Sansa χωρίς τον Littlefinger στον επόμενο κύκλο, η Αγγλίδα ηθοποιός απάντησε πως θα είναι δύσκολα, γιατί στο τέλος του έβδομου κύκλου πίστεψε ότι τα είχε όλα κανονισμένα και τώρα θα έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό, χωρίς την στήριξη του. Η ίδια πάντως απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερα για τη φύση αυτού του νέου εχθρού, αλλά ανέφερε πως τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου έξι με επτά μήνες ακόμα.

H Sophie Turner θα ενσαρκώσει ξανά την Jean Grey της Marvel στο «X-Men: Dark Phoenix» το 2019.

Μιλώντας για τα επόμενα σχέδιά της και πιο συγκεκριμένα για τον ρόλο της ως Jean Grey στις ταινίες «X-Men», η Turner αποκάλυψε, άθελα της ενδεχομένως, πως το «Game of Thrones» θα επιστρέψει το 2019. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, το “Game of Thrones”  βγαίνει το 2019. Το “X-Men: Dark Phoenix” είναι για τον Νοέμβριο» δήλωσε η Turner, συμπληρώνοντας πως μετά θα κυκλοφορήσουν δύο indie ταινίες, ενώ θα είναι παραγωγός στην επόμενη ταινία της, με τίτλο «Girl Who Fell From the Sky».