Οι Wolf Alice έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το EJEKT Festival

wolf-alice
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η πλέον ανερχόμενη βρετανική μπάντα της πρόσφατης πενταετίας είναι το τρίτο όνομα που ανακοινώνεται από το line-up της 23ης Ιουνίου, μετά τους Nick Cave & The Bad Seeds και τους Editors.

Με τους μόλις δύο δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα, οι Wolf Alice έχουν καταφέρει να ανανεώσουν το ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα βρετανική ροκ μουσική. Το μυστικό τους είναι ο πρωτότυπος συγκερασμός αντιδιαμετρικά αντίθετων στοιχείων: αυτή η μίξη grunge και indie-rock με dream-pop και shoegaze τους κάνει να θυμίζουν 90ς αλλά να ακούγονται όσο πιο 10ς γίνεται.

Το – προ διετίας – ντεμπούτο τους, My Love Is Cool, έγινε «χρυσό», βρέθηκε στο νο2 του Βρετανικού chart και τους έφερε μέχρι τις υποψηφιότητες στα Βραβεία Grammy, τα Brit Awards, το Mercury Prize και τα NME Awards! Το δεύτερο άλμπουμ τους, Visions of a Life, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, έφτασε και αυτό στο νο2 του Βρετανικού chart και είναι ήδη στις σημαντικότερες λίστες με τα καλύτερα του 2017, οπως στο νο2 στο ΝΜΕ, το νο3 στο Q, το νο12 στον Guardian.

Τα τραγούδια τους έχουν γίνει ήδη σημείο αναφοράς στην ευρύτερη σύγχρονη κουλτούρα: το Silk χρησιμοποιήθηκε στο trailer της ταινίας T2: Trainspotting, το Moaning Lisa Smile ακούστηκε στο The Leftovers, το You're a Germ στο The Royals.

Το πιο δυνατό σημείο τους όμως είναι η σκηνή: εκεί, η Ellie Rowsell επιδεικνύει πόσο χαρισματική performer είναι, αιθέρια και δυναμική ταυτόχρονα. Αυτή η must-see ενέργεια της είναι ο λόγος που έχει ήδη γίνει ένα από τα νέα είδωλα της βρετανικής σκηνής και που πολύ σύντομα θα κάνει τους Wolf Alice να γεμίζουν αρένες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα ονόματα και λοιπές πληροφορίες για το EJEKT Festival 2018.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια:
Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 40 ευρώ ως και τις 18 Δεκεμβρίου. Έπειτα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 43 ευρώ.
Τα VIP εισιτήρια θα πωλούνται προς 100 ευρώ ως και τις 18 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 125 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.ejekt.gr, 2109636489