Δείτε το εκπληκτικό νέο βίντεο της Björk για το «Utopia»

bjork-utopia-video-1
ΤΡΙΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η live εκδοχή του ένατου δίσκου της θα δώσει έμφαση στο φλάουτο και κυκλοφορεί την προσεχή άνοιξη.

Η Björk έδωσε στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το ομώνυμο τραγούδι του νέου της δίσκου με τίτλο «Utopia», ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο. Στον ίδιο δίσκο συμπεριλαμβάνονται τα πρόσφατα singles «The Gate» και «Blissing Me», τα οποία συνοδεύονται και αυτά με τα δικά τους, αντίστοιχης αισθητικής, βίντεο.

Το νέο βιντεοκλίπ μας μεταφέρει σε έναν αλλόκοτο κόσμο με παράξενα φυτά και ζώα, όπου μας υποδέχεται η Björk παίζοντας φλάουτο. Η επιλογή του συγκεκριμένου μουσικού οργάνου μάλλον δεν είναι τυχαία, αφού όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα, έχει μια ιδιαίτερη και μακρόχρονη σχέση με το φλάουτο.

To «Utopia» κυκλοφόρησε στις 24 Νοεμβρίου.

Το «Utopia» μπορεί να κυκλοφόρησε μόλις πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, αλλά η Ισλανδή pop star ήδη σχεδιάζει μια εναλλακτική εκδοχή του ένατου δίσκου της. Μιλώντας στη ραδιοφωνική του Matt Wilkinson για το Beats 1, η Björk εξήγησε πως η live εκδοχή του δίσκου θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα δίνει έμφαση στο πολυαγαπημένο της φλάουτο.

Σχολιάζοντας τη νέα εκδοχή του δίσκου, η Björk έκανε λόγο για πολλά πράγματα γύρω το φλάουτο που δεν εξερεύνησε πλήρως. Επίσης, αναφέρθηκε σε έναν μυστηριώδη τρόπο παιξίματος που θα έρθει στο προσκήνιο. Οι πρόβες με τους επιπλέον σολίστ θα πραγματοποιηθούν στην Ισλανδία και, όπως τόνισε η τραγουδίστρια: «Θέλω να συμβεί στις αρχές της άνοιξης».

Δείτε το video clip εδώ