Οικογενειακή υπόθεση τα 101α γενέθλια του Kirk Douglas

kirk-douglas-michael-douglas-birthday-101
ΤΡΙΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παιδιά και εγγόνια γιόρτασαν μαζί του και μοιράστηκαν φωτογραφίες μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Kirk Douglas είναι πλέον ζωντανός θρύλος, με τον αστέρα του κινηματογράφου να γιορτάζει τα 101α γενέθλιά του το περασμένο Σάββατο, παρέα με την 98χρονη σύζυγο του, Anne, και την οικογένειά του. Από την γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γιοι του, Michael και Joel, καθώς και η πολυαγαπημένη του εγγονήKelsey Douglas.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μέσω της σελίδας Facebook του Michael Douglas, ο Kirk φαίνεται υγιέστατος και γεμάτος χαρά. Πέραν του νούμερου 101, η τούρτα ξεχώρισε για το εντυπωσιακό σχέδιο με ηλίανθους, οι οποίοι παρέπεμπαν σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες ερμηνείες του Kirk Douglas, ως Vincent van Gogh στην ταινία «Η ζωή ενός ανθρώπου» από το 1956.

Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται η δεύτερη τούρτα γενεθλίων, αυτή τη φορά σε σχήμα γαντιών του μποξ. Η τούρτα αυτή, την οποία έστειλε φίλος του από το Ντουμπάι, παραπέμπει στην ταινία «Φλογισμένα πάθη» του 1949, όπου ο Douglas υποδύθηκε έναν ανερχόμενο πυγμάχο.

Η νύφη του Douglas, Catherine Zeta-Jones, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στους εορτασμούς και ευχήθηκε στον πεθερό της τα καλύτερα για τα γενέθλιά του μέσω ανάρτησης στο Instagram. Μαζί με τις ευχές, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με τον εορτάζοντα ήρωά της.

Happy birthday 101 years and still sexy love you with all my heart Pappy

A post shared by Dylan Douglas (@dy1and) on

Ευχές μέσω Instagram ήρθαν και από τον εγγονό του Kirk, Dylan Douglas, γιο του Michael και της Zeta-Jones. Ο Dylan ανέβασε μια φωτογραφία όπου φιλάει τον θρυλικό ηθοποιό στο μάγουλο, ενώ στη λεζάντα μεταφέρει την απεριόριστη αγάπη του για τον «101 ετών και ακόμα σέξι» παππού του.