Kendrick Lamar: «Έχω δει UFO, αλλά κανείς δεν με πιστεύει»

kendrick-lamar Matt Sayles
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κανείς δεν πιστεύει τις επαφές «πρώτου τύπου» με ΑΤΙΑ που είχε ο Αμερικάνος ράπερ όταν ήταν μικρός.

Ο Kendrick Lamar επανέλαβε τους ισχυρισμούς του πως όταν ήταν νεότερος είχε δει ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (κοινώς UFO) στον ουρανό. «Κανένας δεν με πίστεψε τότε και κανένας δεν με πιστεύει τώρα», εξήγησε, αλλά θεωρεί πως η εμπειρία τον επηρέασε βαθύτατα. Μιλώντας στην εκπομπή του Howard Stern για το Sirius XM, ο Αμερικάνος ράπερ εξήγησε πως στην ηλικία των έξι ετών είδε ένα αντικείμενο σε σχήμα βέλους στον ουρανό να ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα.

Είναι άραγε ο Kendrick Lamar φαν των «X-Files»;

«Μάλλον δεν θα έπρεπε καν να το συζητάω, αλλά θα υψώσω το ανάστημά μου. Κανένας δεν με πίστεψε τότε και κανένας δεν με πιστεύει τώρα. Είναι κάτι που δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω, ακούγεται σαν να λέω πως είδα ένα βέλος να περνάει. Δεν βγάζει νόημα, ήταν απλά μια σουρεαλιστική στιγμή» δήλωσε ο Lamar.

Όταν ρωτήθηκε από τη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Robin Quivers, εάν ο Lamar έχει πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους, ο ράπερ απάντησε αστειευόμενος: «Μάλλον, για αυτό πιθανότατα κάνω μουσική τώρα, ποιος ξέρει; Οι εξωγήινοι μάλλον μου έδωσαν την ενέργεια».

Shutterstock

Όπως εκτίμησε, με μια δόση χιούμορ ο Lamar, η ενασχόληση του με την μουσική οφείλεται στην απαγωγή του από εξωγήινους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lamar αναφέρει το περιστατικό, αφού σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην JoJo Wright το 2014 αποκάλυψε πως όχι μόνο έχει δει UFO, αλλά και φαντάσματα. Τότε ο ράπερ είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό που είδε στον ουρανό.

Εκείνη τη σημαδιακή, όπως φαίνεται, βραδιά, ο εξάχρονος Lamar ζούσε στο Κόμπτον και καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μητέρα του, όταν ξαφνικά παρατήρησε στον ουρανό «ένα βέλος, μια λάμψη – ένα τσ-τσ-τσ-σσ – όχι λάμψη σαν πεφταστέρι, αλλά πολλαπλές λάμψεις». Η εμπειρία αυτή, όπως τόνισε τότε, τον επηρέασε βαθύτατα, αφού από τότε πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής.