Aκόμη να αναζητήσετε τα δώρα σας στο Μουσείο της Ακρόπολης;

akropoli-2 Giorgos Vitsaropoulos

Acropolis Museum Shop

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ένα γούρι εμπνευσμένο από το στεφάνι μυρτιάς που εικονίζεται σε μαρμάρινη πλάκα για «Αγαθή Τύχη» συναγωνίζεται ένα κεραμικό ρόδι σε τρεις αποχρώσεις. Κι αν κερδίσει τελικά ένα δαχτυλίδι το βλέμμα μας;

Mπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διακοσμητικά, όπως είναι η Μεγάλη Κουκουβάγια της Ακρόπολης, σε διαφορετικά μεγέθη, και κοσμήματα όπως το γούρι του μουσείου για το 2018, χρυσό, με κόκκινο κορδόνι, και σαν λέξεις-κλειδιά για όλη την χρονιά, «Αγαθή Τύχη», αλλά και αντικείμενα που μπορούν να ταξιδέψουν παντού, όπως οι διακοσμητικές πλακέτες με την Καρυάτιδα και τις Κόρες.

Acropolis Museum Shop

Στο πωλητήριο του Μουσείου της Ακρόπολης, όλα είναι έργα τέχνης. Η κεραμική σβούρα με το 2018 να χορεύει και τις 365 ημέρες του χρόνου, σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις, παίζει σε όλες τις ηλικίες και για τους πιο κλασικούς συλλέκτες υπάρχουν κεραμικά ρόδια που κουβαλάνε τη δική τους ιστορία.

Giorgos Vitsaropoulos

Acropolis Museum Shop

Πώς θα σας φαινόταν ένα μεταξωτό μαντήλι νόμισμα με μάλλινη φόδρα, εμπνευσμένο από αργυρό αττικό τετράδραχμο; Ή ένα στριφτό δαχτυλίδι με επιγραφή; Eίναι από αυτά τα αξεσουάρ που ξέρεις ότι δεν θα βρεις πουθενά αλλού, σε κανένα κατάστημα, χριστουγεννιάτικα δώρα με άποψη, εμπνευσμένα, με ιστορίες που φαίνονται και μπορούμε να φανταστούμε. Ή να αφηγηθούμε. Και οι τιμές; Mπορεί κανείς να βρει...θησαυρούς από 15 ευρώ χωρίς να ξεπεράσει τα 50 ευρώ.Με λίγη...αγαθή τύχη.