Έρχεται το «Melodrama» της Lorde σε βινύλιο

lorde Rich Fury
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το άλμπουμ πρόσφατα ανακηρύχθηκε δίσκος της χρονιάς από το περιοδικό NME.

Το δεύτερο άλμπουμ της Νεοζηλανδής τραγουδίστριας Lorde, το «Melodrama», θα κυκλοφορήσει τελικά σε βινύλιο τον Απρίλιο του 2018. Το άλμπουμ πρόσφατα ανακηρύχθηκε δίσκος της χρονιάς από το περιοδικό NME.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η deluxe έκδοση του άλμπουμ θα τυπωθεί σε μπλε βινύλιο, θα έχει gatefold εξώφυλλο διπλής όψης και θα περιλαμβάνει ένθετο με φωτογραφίες και στίχους. Εκτός από την περιορισμένη αυτή έκδοση, θα κυκλοφορήσει και μια «απλή» σε μαύρο βινύλιο. 

Το «Melodrama» βρέθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, όταν μια θαυμάστριας της Lorde κρέμασε το artwork του δίσκου στο Λούβρο. Το άλμπουμ περιλαμβάνει ένα τραγούδι που πήρε το όνομ;a του από το μουσείο και η Nina Richard θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την καλλιτεχνική δουλειά της Lorde.

«Ένα αριστούργημα περιβαλλόμενο από άλλα – το πήρα μαζί μου σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο, από την αρχαιότητα, περνώντας από την αναγέννηση και φτάνοντας στους σύγχρονους καιρούς» έγραψε στο Twitter η Richard, συμπληρώνοντας πως έπρεπε να δράσει γρήγορα, καθώς η ασφάλεια του μουσείου άρχισε να την κυνηγάει.