Μια πρώτη ματιά στον νέο κύκλο των «X-Files»

the-x-files
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η αναζήτηση του γιου της Scully και του Mulder θα αποτελέσει κεντρική θεματική του νέου κύκλου.

Ο δέκατος κύκλος των «X-Files» μπορεί να μην ενθουσίασε ιδιαίτερα τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς, ωστόσο οι παραγωγοί φαίνεται πως πιστεύουν σε αυτήν γι αυτό και έδωσαν το πράσινο φως για μια νέα σεζόν, η οποία θα προβληθεί τον Ιανουάριο.

Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας σεζόν, κυκλοφόρησε ένα featurette, σαν ένα teaser για το τί πρόκειται να ακολουθήσει, (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ). Ο νέος κύκλος θα έχει περισσότερα επεισόδια από τον προηγούμενο, κάτι το οποίο θα επιτρέψει στον Chris Carter να δουλέψει περισσότερο τις θεματικές και την κεντρική ιστορία.

Μαζί με τους κεντρικούς αστέρες των «X-Files», David Duchovny, Gillian Anderson και Mitch Pileggi, επιστρέφουν οι William B. Davis, Annabeth Gish, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Veronica Cartwright, Chris Owens και Dean Haglund. Το teaser βίντεο περιέχει αρκετές παραπομπές στη μυθολογία της σειράς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο γιος των Scully και Mulder, ο William, θα παίξει έναν μεγαλύτερο ρόλο στον νέο κύκλο.