Όλα τα μυστικά για το λάδι καρύδας (πριν το Survivor)

ladi-karudas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι ευεργετικές ιδιότητες για το λάδι καρύδας γίνονται όλο και πιο απαραίτητες στον τρόπο που θέλουμε να περιποιούμαστε δέρμα, μαλλιά, σώμα. Και το καλύτερο; Μυρίζει πάντα καλοκαίρι…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Κάποτε νομίζαμε ότι το λάδι καρύδας είναι απαραίτητο για να πασαλειβόμαστε στην παραλία και να μαυρίζουμε, με ή χωρίς δείκτη προστασίας.

Τα χρόνια πέρασαν και το λάδι καρύδας ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη του εκδίκηση καθώς μπορεί να παίξει πολλαπλούς ρόλους στον κόσμο της ομορφιάς και της ματαιοδοξίας.

Το ξέρατε ότι μπορεί να καθαρίσει τα βουρτσάκια του μακιγιάζ, να συμβάλει στο να μην έχουμε άσχημη αναπνοή, να λειτουργήσει σαν μάσκα για τα μαλλιά, να φτιάξουμε σκραμπ στο σπίτι για τα χείλη, να επουλώσει πληγές, να ενυδατώσει σκασμένα γόνατα;

Και δεν κοστίζει ακριβά, το έχεις μέσα σε ένα βαζάκι και το θυμάσαι όποτε θέλεις να ξεβάψεις το μακιγιάζ σου, ακόμη και αδιάβροχη μάσκαρα.

Να κάνεις γαργάρες για να έχεις φρέσκια αναπνοή και πιο λευκά δόντια, μαζί με πιο υγιή ούλα.

Να εξολοθρεύσεις τις ψείρες, αφού πρώτα βάλεις ξύδι στα μαλλιά και αφήσεις το λάδι καρύδας να δράσει για 12 με 24 ώρες, περάσεις κάθε τρίχα με το ειδικό χτενάκι και μετά λούσεις τα μαλλιά σου. Να ενυδατώσεις το σώμα σου και το πρόσωπό σου, να το αναμείξεις με το παλιό σου κραγιόν για να γίνει lip balm, να το φορέσεις σαν κρέμα ματιών, σαν κοντίσιονερ για τα μαλλιά, κρέμα νυχτός, αποσμητικό, σαν σέρουμ για να μακρύνουν οι βλεφαρίδες, αλλά και λάδι για μασάζ…. Ποιος μίλησε για Survivors;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com