Το 2019 το φινάλε του «Game of Thrones»

game-of-thrones-cersei-lannister
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το HBO έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει spin-off σειρές βασισμένες στον φανταστικό κόσμο του George R.R. Martin.

Οι φανς της επικής σειράς «Game of Thrones» θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το 2019 για τον όγδοο (και τελευταίο) κύκλο της σειράς, αφού το HBO επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες. Πριν από λίγες εβδομάδες η πρωταγωνίστρια της σειράς Sophie Turner είχε αναφέρει σε συνέντευξη για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της πως το φινάλε θα προβληθεί το 2019.

Σύμφωνα με το Variety, ο τελευταίος κύκλος  του «Game of Thrones» θα αποτελείται μεν από μόλις έξι επεισόδια, αλλά όπως έχει διαρρεύσει, ορισμένα από αυτά θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από αυτά στους προηγούμενους κύκλους.

Δεν έχει διασαφηνιστεί πότε ακριβώς θα γίνει η πρεμιέρα, ωστόσο το τέλος της άνοιξης ή οι αρχές του καλοκαιριού είναι πιθανές περίοδοι. Οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν λοιπόν αρκετό χρόνο να αναπτύξουν τις θεωρίες και προβλέψεις τους. Όπως έχουν αποκαλύψει ηθοποιοί της σειράς, για να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο διαρροών και spoilers, θα γυριστούν εναλλακτικές σκηνές στη σειρά.

Το επερχόμενο τέλος της σειράς έχει βάλει σε σκέψεις το HBO, αφού αποτελεί την πιο πετυχημένη σειρά όλων των εποχών, παρά τα φαινόμενα πειρατείας. Έτσι το αμερικάνικο δίκτυο έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσει ιδέες για spin off σειρές βασισμένες σε άλλους χαρακτήρες και ιστορικές περιόδους στον φανταστικό κόσμο που έπλασε ο George R.R. Martin.