Το μυστικό κάτω από την κόμη του Πλανητάρχη

trump-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το πολυσυζητημένο βιβλίο του Michael Wolff, γράφει και για τη διάσημη κόμη του Πλανητάρχη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν χρειάζεται τελικά πολλά για να ξεπουλήσει ένα βιβλίο στην Αμερική. Το «Fire and Fury: Ιnside Trump’s White House» θεωρείται ήδη μπεστ-σέλερ για όλες τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτει για τον Donald Trump, την Melania, την Ivanka, τις απιστίες, τις…αμαρτίες.

Και το μαλλί; Το ζωντανό γλυπτό που παραμένει πάντα εκεί στην κορυφή ή σχεδόν, είναι κάτι για το οποίο ο Πρόεδρος αισθάνεται, προφανώς πολύ περήφανος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον συγγραφέα του βιβλίου, ο Donald Trump, όταν έχασε όλα του σχεδόν τα μαλλιά, αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε επέμβαση «μείωσης κρανίου», επέμβαση που κοστίζει φυσικά χιλιάδες δολάρια, ακούγεται εξαιρετικά επίπονη και δεν έχει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αλλά μπρος στα κάλλη…Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Donald Trump χτενίζει τα μαλλιά του όλα μπροστά, φέρνοντάς τα από αριστερά και δεξιά, προτού τα «κοκκαλώσει» σε ένα σημείο με ειδικό σπρέι, την λακ του…Πλανητάρχη. Και το χρώμα; Τα βάφει αλλά δεν έχει ποτέ την υπομονή να περιμένει όσο θα έπρεπε για να πετύχει, οπότε το καροτί είναι η απόχρωση που του ταιριάζει... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com