Μέχρι πότε θα κρατήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο η Mariah Carey;

carey-4
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει να διαβάζουμε ακραίες απόψεις για ανούσια θέματα. Για να χαμογελάμε και να νιώθουμε λιγότερες ενοχές για όλα όσα νομίζουμε ότι δεν κάνουμε σωστά. Εσείς ξεστολίσατε το σπίτι χθες; Της Σάντυς Τσαντάκη.

H Μariah Carey πάντως αρνείται να βγάλει τα λαμπάκια από την πρίζα και δεν πρόκειται να βάλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αποθήκη νωρίτερα από τον…Ιούλιο.

Είναι κι αυτή μια άποψη. Χριστούγεννα για τους μισούς μήνες του χρόνου, λίγο παραπάνω, λίγο λιγότερο, δεν έχει σημασία.

Δηλώνει βασίλισσα των Χριστουγέννων, φοράει τις παγιέτες της, τις 15ποντες γόβες της και φωτογραφίζεται ξανά και ξανά με το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, για να είναι ασορτί.

Να την μιμηθούμε; Όπως αισθανόμαστε. Υπάρχουν πρακτικά προβλήματα. Αν είναι αληθινό το δέντρο, δυστυχώς δεν θα αντέξει μέχρι το καλοκαίρι. Αν είναι ψεύτικο, ψηλό, αγέρωχο, δεν χρειάζεται να μπούμε στον κόπο.

Υπάρχει πάντα και η ενδιάμεση λύση. Να ξεστολίσουμε το δέντρο και να κρατήσουμε μόνο τα λαμπάκια, εκεί κάπου, στην κορνίζα του καθρέφτη, στο πάτωμα, όπου θέλουμε να προσθέσουμε λίγη επιπλέον λάμψη. Με ή χωρίς το σάουντρακ, All I Want for Christmas is you…

Η Mariah Carey πάντως πλήρωσε 800 δολάρια για το δέντρο της, αληθινό φυσικά, και έχει δικό του αφυγραντήρα για να μην μαδήσει. Αν αντέξει μέχρι τον Φεβρουάριο, θα είναι ένα θαύμα. Το θαύμα των …Χριστουγέννων.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com