Τι μπορούμε να μάθουμε από το μακιγιάζ των σταρ στις Χρυσές Σφαίρες;

globes-3
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Παρατηρείς το κοντινό και ζηλεύεις λίγο. Τέλεια φρύδια, καλοσχηματισμένα χείλη, υπέροχο βλέμμα. Κι αν μπορούμε να προετοιμαστούμε κι εμείς ανάλογα για το δικό μας…κόκκινο χαλί; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Η Dakota Johnson, με νεορομαντική διάθεση, εμφανίστηκε στην απονομή στις Χρυσές Σφαίρες με μαλλιά πιασμένα τα μισά πάνω και μακιγιάζ που αρμόζει σε ένα κορίτσι της ηλικίας της που δεν πειραματίζεται.

Στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Μargot Robbie με χωρίστρα στο πλάι, ξανθά μαλλιά με πιο σκούρα βάση και στιλ vague, σαν σταρ μιας άλλης εποχής, ροζ μάγουλα και φούξια κραγιόν.

Η Ζoe Kravitz με κοντοκουρεμένα μαλλιά και τατουάζ στο μπράτσο, αναζητά πιο εναλλακτική ομορφιά, με υπερμεγέθη σκουλαρίκια, πλούσια φρύδια και κόκκινο κραγιόν για την αντίθεση.

Για την Kendall Jenner το φυσικό μακιγιάζ είναι το ζητούμενο, γήινα χείλη, μαύρα φρύδια, τονισμένα μάτια αλλά όχι υπερβολικά, και χωρίστρα στη μέση στα μαλλιά που δεν ξεπερνούν τους ώμους.

Και η Εmma Stone, έμπειρη πλέον των απονομών, έπιασε σινιόν τα φρεσκοκουρεμένα της μαλλιά, τόνισε το βλέμμα με πράσινη σκιά και επέλεξε ένα ματ, φούξια κραγιόν για να παίξει με το φλας.

WireImage / Steve Granitz
Πού καταλήγουμε; Στα κόκκινα χείλη της Jessica Chastain. Τις κοντές αφέλειες της Εmma Watson. Το ροζ κραγιόν της Jessica Biel. Κι έζησαν αυτές καλά, κι εμείς καλύτερα…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com