Aziz Ansari και Guillermo Del Toro γιόρτασαν τις Χρυσές Σφαίρες με μπέργκερ

in-n-out-burger-double-down Lainetrees
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μετά την βράβευση τους την Κυριακή το βράδυ, πήγαν μια βόλτα από την αγαπημένη τους αλυσίδα fast food.

Τα after party των βραβεύσεων στο χώρο του θεάματος συχνά είναι πιο λαμπερά από τις επίσημες τελετές. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι μεγάλοι αστέρες μπορούν να χαλαρώσουν λίγο και να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους, χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα για τις κάμερες. Υπάρχουν όμως ορισμένοι αστέρες οι οποίοι δεν διστάζουν να αρνηθούν τα exclusive κλαμπ και τα χλιδάτα εστιατόρια, για να τιμήσουν τις πιο «ταπεινές» αγάπες τους.

After Party. #bigbudlilbud #doubledouble

A post shared by Eric Wareheim (@ericwareheim) on

Ο Aziz Ansari ο οποίος κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην σειρά «Master of None», αποφάσισε να γιορτάσει την νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του, Eric Wareheim, στα αγαπημένα του In-N-Out Burger. Οι δύο ηθοποιοί δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν στην αλυσίδα fast food με την παραγγελία τους και το τρόπαιο τού Ansari.

Την ίδια ιδέα για να γιορτάσει είχε όμως και ο Guillermo Del Toro, ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την τελευταία του ταινία, «Το Σχήμα Του Νερού». Πιθανότατα ο Del Toro δεν είχε όρεξη για κάποιο γκουρμέ γεύμα και προτίμησε να περάσει από ένα drive-thru των In-N-Out.