Freestyle γενέθλιες ευχές του Jay-Z στην κόρη του

Jay-z-beyonce
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

H εξάχρονη κόρη του Blue Ivy Carter πρωταγωνιστεί στο νέο animated βιντεοκλίπ.

Η κόρη του Jay-Z και της Beyoncé, η Blue Ivy Carter έγινε έξι χρονών αυτή την εβδομάδα και ο πατέρας το γιόρτασε με ένα νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Blue Ivy’s Freestyle». Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ένα bonus τραγούδι στον τελευταίο δίσκο του Jay-Z με τίτλο «4:44» και, όπως αποκαλύπτει το όνομα, περιλαμβάνει φωνητικά από την Blue Ivy.

Στο animated video, το οποίο για την ώρα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του Tidal, πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η Blue Ivy σε ένα talent show. Οι γονείς της την παρακολουθούν όλο καμάρι, ενώ ένα μπαλέτο χορεύει παράλληλα με το τραγούδι.

www.mtv.com

H Beyoncé με το σύζυγό της Jay-Z και την κόρη τους Blue Ivy Carter.

Η συμμετοχή της Blue Ivy στον νέο δίσκο είχε προκαλέσει έκπληξη στους θαυμαστές του Jay-Z, αλλά και την οργή μιας οργάνωσης Καθολικών. Συγκεκριμένα η Blue Ivy εμφανίζεται στο διάρκειας σχεδόν οχτώ λεπτών βιντεοκλίπ για το «Family Feud», όπου συνοδεύει τον πατέρα της σε μια καθολική εκκλησία.

Εκεί ο Αμερικανό ράπερ εξομολογείται τις αμαρτίες του στην Beyoncé, με την Catholic League να θεωρεί πως το βίντεο έχει «εκμεταλλευτικό» χαρακτήρα. Ο πρόεδρος της οργάνωσης (η οποία δεν έχει επίσημη σχέση με την Καθολική εκκλησία) Bill Donohue κατέκρινε τον Jay-Z μέσω ανακοίνωσής του.

Μπορείτε να δείτε το νέο βιντεοκλίπ εδώ.