To Peas είναι το πιο «πράσινο» φαγάδικο στο Κουκάκι

peas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Όσο ο κόσμος στρέφεται στην αποχή από το κρέας και τα ζωικά προϊόντα όλο και περισσότερο, τόσο θα ανοίγουν εστιατόρια με το ανάλογο περιεχόμενο, με σεβασμό προς τη φύση και τα ζώα. Κάτι τέτοιο είναι και το νεοσύστατο Peas, με μότο του... “give peas a chance”.

Οι χορτοφάγοι και vegan μπορούν πλέον να προσθέσουν άλλο ένα στέκι για φαγητό στη λίστα τους, το Peas στο Κουκάκι, με ανάλογες επιλογές και φιλοσοφία, όπου οι διανομές γίνονται από ποδηλάτες και το φαγητό στο χέρι μπαίνει σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, φιλικές για το περιβάλλον.

Το Peas έχει έρθει για να κάνει την πόλη μας πιο «πράσινη», το street food πιο υγιεινό και cruelty free και την έξοδό μας για φαγητό (στο… ένα του τραπέζι) πιο φιλοσοφημένη.

Από την άλλη, πάλι, με επιλογές στο μενού όπως γύρο σειτάν με ψητά λαχανικά σε αραβική πίτα, μπέργκερ με λευκά μανιτάρια σβησμένα με σάλτσα σόγιας, αλμυρές τάρτες με κρέμα κάσιους, λιαστές ντομάτες και βασιλικό και πιάτα με ποικιλία από φιλετάκια σειτάν και τέμπε με κινόα και σαλάτα, αλλά και γλυκά κέικ καρότου και ωμοφαγική λεμονόπιτα, δεν βρίσκουμε το λόγο γιατί να μην το επισκεφτούν όλοι -χορτοφάγοι και μη- έστω και για έναν κουρκουμά latte.

Info
Peas
Φαλήρου 40, Κουκάκι
210 9218875.