Ο Jack White επιστρέφει με νέο single

Jack-white
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο πρώην τραγουδιστής των White Stripes κυκλοφορεί σήμερα το «Connected By Love».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Jack White έδωσε στη δημοσιότητα ένα περίεργο teaser video, ανακοινώνοντας  έτσι την επερχόμενη κυκλοφορία ενός νέου album, το οποίο ενδέχεται να τιτλοφορείται «Boarding House Reach». Χθες, ο White ανακοίνωσε πως το πρώτο single, με τίτλο «Connected By Love», θα κυκλοφορήσει σήμερα.

Το νέο τραγούδι θα κάνει την πρεμιέρα του στην ραδιοφωνική εκπομπή του Zane Lowe στον βρετανικό Beats 1 Radio το απόγευμα της Τετάρτης. Μέσω της δισκογραφικής του εταιρείας Third Man Records, ο White έδωσε ένα preview της νέας του δουλειάς.

Τελευταία solo κυκλοφορία τού πρώην frontman των White Stripes ήταν το «Lazaretto» το 2014. Το περασμένο καλοκαίρι επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να εργάζεται πάνω σε έναν δίσκο, σχολιάζοντας σαρκαστικά πως το νέο υλικό θα είναι καλό «για κηπουρική, συντήρηση οροφής ή ακόμα και για μαχαιρώματα σε στενά». Λίγο αργότερα, ο White ανακοίνωσε πως οι εργασίες για τον νέο δίσκο είχαν «σχεδόν τελειώσει».

«Είναι περίεργος δίσκος. Πρέπει απλά να τον αφήσω να «κάτσει». Πρέπει να τον ακούσω μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει να το κάνω» είχε δηλώσει στο Billboard o White. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει το νέο album του White, αλλά ενδέχεται να συμβεί στο πρώτο εξάμηνο του 2018.