Meryl Streep και Tom Hanks μιμούνται live ο ένας τον άλλον

tom-hanks-meryl-streep Michael Rozman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι δυο πολυβραβευμένοι ηθοποιοί ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους τους.

Η Meryl Streep και ο Tom Hanks είναι δύο από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στο Χόλυγουντ και πρόσφατα συμπρωταγωνίστησαν στη νέα ταινία του Steven Spielberg «The Post». Η ιστορική ταινία για τη δημοσίευση των λεγόμενων Pentagon Papers πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της, και στο πλαίσιο προώθησης, οι δυο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ellen Degeneres.

Πέραν των σοβαρών ζητημάτων που πραγματεύεται η ταινία, αλλά και παρά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Χόλυγουντ, η συνέντευξη είχε ανάλαφρο τόνο. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε τους δυο ηθοποιούς ποιες ερμηνείες ξεχωρίζουν ο ένας στην καριέρα του άλλου, και τους ζήτησε να μιμηθούν τους αντίστοιχους ρόλους. Η πρόταση της Degeneres εξέπληξε λίγο τους δύο καλεσμένους, αλλά ως πεπειραμένοι ηθοποιοί ήταν έτοιμοι και ανταποκρίθηκαν.

Πρώτη ξεκίνησε η Streep, η οποία θυμήθηκε τον χαρακτηριστικό μονόλογο του Hank ως Φόρεστ Γκαμπ στην ομώνυμη ταινία για τη ζωή που είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια. Ο Hanks από την πλευρά του έδωσε τη δική του εκδοχή της αυταρχικής και απαιτητικής Μιράντα Πρίστλεϋ, την οποία ενσάρκωσε η Street στο «Ο διάβολος φοράει Prada».

Στον δεύτερο γύρο, η Degeneres πήγε ένα βήμα παραπέρα και φόρεσε στην Streep ένα καουμπόικο καπέλο, όπως εκείνο που φορούσε ο χαρακτήρας του Hanks, Woody, στις animated ταινίες «Toy Story». Στην περίπτωση του Hanks, η παρουσιάστρια του έδωσε την περούκα που φόρεσε η Streep όταν ερμήνευσε την Margaret Thatcher στο «Σιδηρά κυρία» το 2011.

Δείτε το βίντεο με τις αμοιβαίες μιμήσεις.