Ποιος φοβάται την Gal Gadot;

gal-1
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αν δεν την έχετε προσέξει, είναι γιατί δεν την έχετε ακούσει να μιλάει ή δεν την έχετε δει στη μεγάλη οθόνη στον ρόλο της πολεμίστριας. Gal Gadot, ως το πρόσωπο της Revlon πλέον, έχει κάθε λόγο να μιλάει για τα δικά της μυστικά ομορφιάς, κι ας μοιάζουν κλισέ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι μελαχρινή με έντονο βλέμμα, τέλειο δέρμα, ασορτί χαμόγελο, γυαλιστερά μαλλιά. Κι όμως δεν θυμίζει άλλες γυναίκες σταρ της γενιάς της. Έχει κάτι που την κάνει να διαφέρει χωρίς να είναι εύκολο να το προσδιορίσεις.

Η ίδια δηλώνει σύζυγος, μητέρα, πρώην στρατιώτης (κατάγεται από το Ισραήλ), πρώην Μις Ισραήλ και ηθοποιός. Τώρα είναι και μοντέλο, αφού θα διαφημίζει κραγιόν, πούδρα, μάσκαρα, μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες που θέλουν να της μοιάσουν.

Αν και της είχε γίνει πρόταση και στο παρελθόν από εταιρείες καλλυντικών να ερμηνεύσει τον αντίστοιχο ρόλο, εκείνη το είχε αρνηθεί γιατί δεν αισθανόταν ότι μπορούσε να ταυτιστεί με την εταιρεία. Αυτό που της αρέσει τώρα είναι ότι πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς που μπορούν να αγοράσουν ακόμη και νέα κορίτσια...Θυμάται την μητέρα της και τη γιαγιά της να φορούν αντίστοιχα καλλυντικά, επειδή δεν κόστιζαν ακριβά.

Για την Gal Gadot το μακιγιάζ πρέπει να μας διασκεδάζει, να μας βοηθάει να νιώθουμε πιο όμορφες, ειδικά όταν είμαστε. όπως λέει. μαμάδες και αισθανόμαστε διαρκώς κουρασμένες. Και τώρα που γίνεται πρέσβειρα της ομορφιάς λέει «Live Boldly» για να εμπνεύσει γυναίκες από όλο τον κόσμο να μοιραστούν εμπειρίες. Η ίδια δεν αποφεύγει τα κλισέ, μας λέει ότι δεν της αρέσει το βαρύ μακιγιάζ, προτιμά το έντονο κραγιόν ή τα τονισμένα μάτια, όχι όμως ταυτόχρονα. Και κάτι τελευταίο: μας συμβουλεύει να μην πέφτουμε ποτέ βαμένες για ύπνο. Αυτό το ξέρουμε κι εμείς. Αλλά το κάνουμε; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com