Μαθήματα σκηνικής πειθαρχίας από την Celine Dion

celine-dion Graham Hughes
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δείτε πώς αντιμετώπισε μια μεθυσμένη θαυμάστρια που ανέβηκε επί σκηνής για να την αγκαλιάσει.

Μια θαυμάστρια της Celine Dion φαίνεται πως είχε πιεί λιγάκι παραπάνω και δε δίστασε να ανέβει επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της παράστασης, ώστε να αγκαλιάσει και να τριφτεί πάνω στην Καναδή τραγουδίστρια. Οι «εισβολείς» στη σκηνή συχνά προκαλούν αμηχανία ή ακόμα και τρόμο στους καλλιτέχνες, αλλά όπως θα δείτε από το σχετικό viral βίντεο, η Dion έχει τον τρόπο της.

Το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στο Λας Βέγκας, όπου η Dion δίνει σειρά συναυλιών. Η γυναίκα που ανέβηκε στη σκηνή εξήγησε πως ο γιος της πρόσφατα είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών και κάλεσε τους θεατές της συναυλίας να γίνουν δότες. Οι σωματοφύλακες της Dion ήταν έτοιμοι να επέμβουν, αλλά η τραγουδίστρια τους έκανε νόημα να αφήσουν την γυναίκα να μιλήσει στο κοινό.

«Να σου πω κάτι, είμαι χαρούμενη που ανέβηκες στη σκηνή απόψε. Νόμιζα πως απλά ήθελες να έρθεις πιο κοντά μου, αλλά ξέρεις κάτι; Χαίρομαι που ήρθες πιο κοντά μου» δήλωσε στην θαυμάστριά της η Dion, για να συμπληρώσει: «Έχουμε μωρά που αγαπάμε και θα πολεμήσουμε για αυτά».

Αφού ολοκλήρωσε την παρέμβασΉ της και αγκάλιασε την θαυμάστριά της, η Dion τόνισε πως «ορισμένοι άνθρωποι περνούν πολλά και ορισμένοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να μιλήσουν. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, επειδή για πέντε ίσως λεπτά δώσαμε την ευκαιρία σε αυτή την κυρία να μιλήσει».