H Natalie Portman βάζει πλώρη για το διάστημα

natalie-portman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην δραματική ταινία «Pale Blue Dot» του Noah Hawley.

Η οσκαρική Natalie Portman είναι το μεγάλο φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική ταινία «Pale Blue Dot» από τον σκηνοθέτη και δημιουργό του «Legion», Noah Hawley. Εφόσον επέλθει συμφωνία με την Portman, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2018.

Στο επίκεντρο της ταινίας είναι μια παντρεμένη αστροναύτης η οποία διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με έναν συνάδελφό της. Όταν η ίδια επιστρέψει από μια διαστημική αποστολή, δυσκολεύεται να βρει ξανά τα πατήματά της, έχοντας μείνει για αρκετό καιρό στο διάστημα και βλέποντας τη Γη από μακριά. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο εραστής της συνάπτει σχέση με μια δόκιμο συνάδελφό της.

Invision/AP / Evan Agostini

Η Reese Witherspoon αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ταινία λόγω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Big Little Lies».

Η ιστορία της ταινίας είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία της Lisa Marie Nowak η οποία εργαζόταν ως αστροναύτης της NASA και συνελήφθη το 2007 όταν επιχείρησε να απαγάγει μια ερωτική αντίζηλό της.

Πρώτη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν η Reese Witherspoon, η οποία όμως δεν μπόρεσε τελικά να έρθει σε συμφωνία με τους παραγωγούς λόγω των γυρισμάτων του νέου κύκλου του «Big Little Lies». Η Witherspoon πάντως θα συνεχίσει να εργάζεται στην ταινία ως παραγωγός, δείχνοντας πως πιστεύει στο project.