Πόση βιταμίνη C αντέχετε να έχετε στο…μπουντουάρ σας;

portokali-omorfia-derma-bitamini
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η επιστροφή στη φύση είναι δεδομένη. Αντί να παιδευόμαστε και να μην έχουμε το σωστό αποτέλεσμα, μπορούμε να ξαναδούμε τις θεραπευτικές ιδιότητες της βιταμίνης C. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Aς είναι καλά το Pinterest και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λειτουργούν σαν κράχτες για οτιδήποτε δεν κοστίζει ακριβά και μπορεί να κάνει θαύματα, μικρά ή μεγάλα.

Δεν είναι μυστικό πως η βιταμίνη C βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, δυναμώνει τον οργανισμό, χτίζει ασπίδες.

Εκείνο που έχει σημασία να επανεξετάσουμε είναι πόσο καλή και για το δέρμα μας, καθώς μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς μας.

Πώς θα καταπολεμήσουμε την ακμή; Με βιταμίνη C. Πώς θα ενυδατώσουμε το δέρμα μας; Με βιταμίνη C. Πώς θα λειάνουμε τις γραμμές, τις ρυτίδες έκφρασης; Mε τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος που η αναζήτηση προϊόντων ομορφιάς στο διαδίκτυο που περιέχουν βιταμίνη C γίνεται όλο και πιο έντονη, είναι γιατί η λάμψη είναι σχεδόν στιγμιαία. Οπότε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε το σωστό πορτοκαλί περιτύλιγμα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com