Ο Moby ξαναχτυπά με «νέες αποκαλύψεις» για τον Donald Trump

moby Richard Shotwell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Σύμφωνα με «νυν και πρώην πράκτορες της CIA», οι Ρώσοι εκβιάζουν και ελέγχουν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Moby είχε προβεί σε ορισμένες «αποκαλύψεις» αναφορικά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. Ο μουσικός τότε είχε ισχυριστεί πως «γνωστοί του στην Ουάσιγκτον» τον ενημέρωσαν για τις σχέσεις του Trump με τηρωσική κυβέρνηση και τις προθέσεις του για εμπλοκή σε πολεμική σύρραξη, μεταξύ άλλων.

Οι προβλέψεις του Moby δεν έχουν πέσει ιδιαίτερα έξω, καθώς διεξάγονται έρευνες αναφορικά με φερόμενες επαφές μελών του προεκλογικού επιτελείου του Trump με Ρώσους αξιωματούχους, ενώ τους τελευταίους μήνες οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μια πιο επιθετική ρητορική απέναντι στην Βόρεια Κορέα. Παρόλα αυτά, οι καταγγελίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη έγιναν αποδεκτές με τον ανάλογο σκεπτικισμό.

AP

Σε μια νέα συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό WFPK, ο Moby επανέλαβε τους ισχυρισμούς του, παραθέτοντας μια συζήτηση που είχε το περασμένο έτος με «νυν και πρώην πράκτορες της CIA». Σύμφωνα με τον Moby, οι «πληροφοριοδότες» του ανησυχούν πως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πέσει θύμα εκβιασμού και βρίσκεται υπό τον έλεγχο τρίτων, με τον μουσικό να παρομοιάζει τον Trump με τον «Άνθρωπο της Μαντζουρίας».

Όπως εξήγησε ο Moby, οι πράκτορες της CIA του εμπιστεύτηκαν να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες τους για τον Αμερικανό πρόεδρο λόγω της δημοφιλίας και της απήχησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά πόσο ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες του Moby μένει να φανεί στο μέλλον, αλλά μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη του πατώντας εδώ.