Κόρη απέκτησαν οι Kanye West και Kim Kardashian

kanye-west-kim-kardashian Evan Agostin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το ζευγάρι είχε προσλάβει παρένθετη μητέρα λόγω προβλημάτων υγείας της Kardashian.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter, η Kim Kardashian ανακοίνωσε πως απέκτησε μια κόρη με τον Kanye West, μέσω παρένθετης μητέρας. Πρόκειται για το τρίτο παιδί του δημοφιλούς ζευγαριού, μετά την North «Nori» West το 2013 και τον Saint West το 2015.

Τον περασμένο Ιούνιο κυκλοφόρησε η είδηση πως το ζευγάρι είχε προσλάβει μια παρένθετη μητέρα για το τρίτο τους παιδί. Η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε λόγω των επιπλοκών που ενδέχεται να αντιμετώπιζε η Kardashian σε περίπτωση κυοφορίας.

Όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσω της ιστοσελίδας τής Kardashian, η παρένθετη μητέρα έμεινε έγκυος τον Σεπτέμβριο και την περασμένη Δευτέρα γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι βάρους 3,4 κιλών. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας.

Μέσω της ανακοίνωσής του, το ζευγάρι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην παρένθετη μητέρα «που έκανε τα όνειρα μας πραγματικότητα με το σπουδαιότερο δώρο που μπορεί να δώσει κανείς και στους υπέροχους γιατρούς και νοσοκόμες μας για την ειδική φροντίδα».

Ο West, από την πλευρά του, δεν έχει σχολιάσει (ακόμα) τον ερχομό της κόρης του στο αγαπημένο του Twitter. Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του γράφει πως του αρέσει να κάνει παρέα στον εαυτό του και εξέφρασε την απορία του γιατί το σεξ είναι τόσο ψηλά στις προτεραιότητες της τωρινής γενιάς.