Tώρα και ξενοδοχείο Game of Thrones

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τι άλλο θα δούμε; Αν μια τηλεοπτική σειρά έχει μεγάλη απήχηση, τότε η υπερβολή είναι στο πρόγραμμα. Ποιο δωμάτιο αξίζει να κλείσουμε στο ξενοδοχείο Game of Thrones στην Φινλανδία; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κλείσαμε εισιτήρια για Φινλανδία; Στην ανάγκη, θα διακτινιστούμε. Θα δούμε τα δωμάτια που έχουν εμπνευστεί από τη σειρά και θα φανταστούμε ότι είμαστε ήδη εκεί.

Το Ξενοδοχείο Game of Thrones έχει ανοίξει επίσημα στην Φινλανδία και δεν θα το κρίνουμε για την αισθητική του αλλά για την μαγεία, τους δράκους, το λευκό φόντο, τα φωτάκια που αναβοσβήνουν, το παιχνίδι, τον θρόνο…

Το πιο μαγικό από όλα; Είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πάγο. Φανταστείτε 20.000 τ.μ., με χιόνι και πάγο, κρεβάτια φτιαγμένα από πάγο, θεματικά, αλλά και τρομακτικά δωμάτια, αποκλειστικά στο Lapland Hotel SnowVillage.

Αν δεν θέλετε να πάθετε κρυοπαγήματα πάντως, και επιθυμείτε απλώς να βάλετε στο βιογραφικό σας την εμπειρία, το ξενοδοχείο διαθέτει και υπνόσακους. Για τέλειες selfies με λευκό φόντο στην αίθουσα του θρόνου. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com