Ποιος θέλει τη Rihanna για σπιτονοικοκυρά;

rihanna-dior-magazine
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το τεσσάρων δωματίων περιφραγμένο σπίτι με πισίνα και ξενώνα βρίσκεται στο Δυτικό Χόλυγουντ.

Η Rihanna αποφάσισε να νοικιάσει ένα από τα σπίτια που της ανήκει, στην περιοχή του Δυτικού Χόλυγουντ. Είναι σχεδόν απίθανο να έχει μείνει σε αυτό, αλλά ο τυχερός ένοικος θα μπορεί να λέει ότι έχει για σπιτονοικοκυρά την εκρηκτική τραγουδίστρια από το Μπαρμπάντος.

Compass

Σύμφωνα με τη σχετική καταχώρηση της τραγουδίστριας σε ιστοσελίδα μεσιτικού γραφείου, το σπίτι των 268 τ.μ. στην ακριβή περιοχή του Χόλυγουντ είναι περιφραγμένο, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερις τουαλέτες, κήπο, πισίνα καθώς και έναν ξενώνα. Το σπίτι διατίθεται προς ενοικίαση για 16.500 δολάρια το μήνα.

Compass

Το συγκεκριμένο σπίτι αγοράστηκε τον περασμένο Αύγουστο για 2,75 εκατομμύρια δολάρια, αλλά μόλις λίγους μήνες αργότερα η Rihanna το έθεσε πάλι στην αγορά, αυξάνοντας την τιμή του στα 2,85 εκατομμύρια δολάρια. Φαίνεται πως η Rihanna βλέπει με σοβαρό μάτι τις επενδύσεις σε ακίνητα.

Άλλωστε, η βραβευμένη με οχτώ Grammy τραγουδίστρια έχει τουλάχιστον άλλες δύο πολυτελείς κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες. Το φθινόπωρο του 2014 αγόρασε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων αξίας 5,45 εκατομμυρίων δολαρίων και το περασμένο καλοκαίρι πλήρωσε 6,8 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι έξι δωματίων στους πρόποδες του Χόλυγουντ.